Tervetuloa Tuhlauksen upouuteen blogiin!

Olen 25 vuotias tyttönen, jolle tyyleillä leikkiminen on aina ollut tärkeä ja mieluisa asia. Nuorempana tuli läpikäytyä jos jonkinmoisia tyylejä, etenkin rock/punk-hengessä. Iän kartuttua pukeutuminen on muuttunut vähemmän huomiota herättäväksi ja "normaalimmaksi". Seuraan muotilehtiä ja -blogeja suurella mielenkiinnolla, mutta en ole ns. muodin orja. Pyrin poimimaan tarjonnasta ainoastaan omaan perusvireeseeni sopivat yksilöt, enkä kuvittele, että olisin tyylikäs mikäli ahtautuisin samoihin rytkyihin kuin Sienna, Mischa taikka Kate. Suurimmat intohimoni ovat ehdottomasti kengät ja laukut.

Tämän blogin tarkoitus on siis olla blogi omasta tyylistäni, ja sen etsimisestä. Hiteistäni ja hudeistani. Toki julkkisten pukeutuminen kiinnostaa minuakin, ja tulen aiheesta varmaan kirjoittamaankin, mutta se ei tule olemaan päällimmäisin mielenkiintoni kohde. Sillä kuinka paljon jostain tyylistä/vaatteesta itse pidän, ei ole mitään tekemistä sen kanssa monenko julkun päällä se on nähty, tai että se on ketjujen myydyin hittituote.

Aion kertoa ostoksistani, haaveilla ihanuuksista, pohtia muotivirtausten sopivuutta itselleni ja kenties muillekin. Haukkua, ihastella ja ihmetellä.