Mulla on paha mekko probleema. Siis lähes ylitsepääsemätön. Mä himoitsen mekkoja, ja eritoten juhlamekkoja. Jokunen ihanuus jo roikkuu kaapissakin ja huusin eBaysta yhden punaisen coctail-ihanuuden, juuri sen tyyppisen jollaista olen jo vuosikausia himoinnut. Mutta kun mulla ei ole tiedossa mitään juhlia! No, luultavasti tuonkin mekon kanssa käy niin, että se on puskureiden kohdalta pieni, ja joudun pukkaamaan sen edelleen huuto.netiin. Niin kävi niille Irregular Choicen ballerinoille. Tai no, olivat toki pienet muualta kuin puskureista, mutta huuto.netiin siis lähtivät, nyyh!

Takaisin niihin mekkoihin. Kuolaan ulkomaisten nettikauppojen sivuilta usein kaikenmoisia coctailmekkoja, ja haaveilen siitä kuinka naiselliseksi itseni niissä tuntisin kera huimien korkojen. Mutta montako mekkoa on sallittua ostaa vuodessa ihan vain sen vuoksi, että niiden omistaminen ilahduttaa suuresti, mutta tilaisuuksia niiden käyttöön ei löydy kirveelläkään? Sanoisin että 3! Sanon se siksi, että olen nyt jo tilannut tuon yhden ja vuosi on vasta melko aluillaan, joten jätän option vielä kahteen muuhun. :)

Mekkojen kanssa suurin ongelmani on jo nuo aiemmi mainitsemani hinkit. Kaikki joustamattomasta materiaalista valmistetut ihanuudet tupaavat lanteilta ihanasti istuessaan sanomaan ärhäkän vastalauseensa, kun vetoketju lähestyy rintojen korkeutta. Jos taas saan D-kokoiset miesten viihdykkeeni mahtumaan, niin perseen ja mahan kohdalta pussittaa usein ikävästi. Lahjoitetaan siis yksi kuppikoko tarvitsevalle!

Odotan jo nyt suurella riemulla ensi vuoden helmikuuta, kun yksi parhaista ystävistäni menee naimisiin. Ostin viime kesänä ihanat kankaat, joista ajattelin teettää mekon ehkäpä juuri tuota tulevaa tilaisuutta ajatellen. Järkytän teitä kuvalla Britneyn eräästä mekosta, josta sain innoitukseni.

480394.jpg

Well, I wouldn't go for that exactly! Mutta inspikseni lähti siis tuosta vasemman puoleisesta, jota Britney käytti, jossain pippaloissa jokunen vuosi sitten. Ostin kauniin kuparinruskeaa kangasta, josta on tarkoitus teettää basic olkaimeton kotelomekko, sekä ruskeaa suurikuvioista pitsiä, josta tulee sitten tuon britneyn mekon kaltainen siihen kotelomekon päälle. Hihat ehkä 3/4 mittaiset ja venepääntie pitsin kuvioita mukaillen. Pidempikin toki omasta koltustani tulisi, sellainen polven yläpuolelle, niin, että kehtaa mennä kirkkoon. Pitsi osa luonnollisesti hieman alusmekkoa pidempi, jotta jää näkyviin se reuna.

Ja sitten kun olen sen mekon teettänyt, minulla on loistava syy metsästää uudet, juuri kyseiseen unelmaan sopivat kengät ja laukku! Mutta paljoa ei nuo yhdet pippalot lohduta, kun maailma vilisee ihanuuksia ja omassa pääsäkin muhii ideoita. Tällä hetkellä minua kiinnostavat enimmäkseen juuri pitsimekot. Myös paljetit ovat jees. Ikuisia suosikkeja ovat ebaysta huutamani kaltaiset olkaimettomat satiinikotelomekot. Ja tietenkin ikuisen metsästyksen kohteena on se täydellinen pikkumusta!

Jos voitan lotossa, on ensimmäinen aikeeni suunnata shoppailumatkalle metsästämään nimenomaan upeaa pikkumustaa, hinansta viis. Tällä hetkelä kaapisaani on sellainen melko perus kotelomekko paremman puutteessa. Täydellinen olisi sellaista hieman kiiltävää materiaalia, joka häivyttöisi optisesti reilut viisi kiloa. Pääntie saisi olla melko avara, mutta ei porno. Antakaa vinkkejä, jos olette kyseisenlaisia nähneet.

Tällä hetkellä paljon esillä olleet pallohelmaiset mekot ja hameet eivät ole lainkaan mieleeni. Koossa 40-42, minussa on jo itsessäni ihan tarpeeksi volyymia, joten en tahdo sitä lisää.

Loppuun vielä muutama ihailemani kolttu asos.comista.

  480401.jpg

Huomenna edessä ikävä ja kivulias viisauden hampaiden poistoleikkaus. Se edellyttäisi ehdottomasti hieman lohtushoppailua, mutta a) rahat on loppu, b) olen melko raato vielä viime viikkoisen leikkauksen jäljiltä, joka kohdistui vatsan seutuuni ja c) äiti lähetti just uuden käsilaukun lohduksi, se riittänee.

Ps. Tuon vasemman puoleisen mekon, tai lähes tulkoon samanlaisen, saisi ebaysta melko edullisesti... mä tarviin äkkiä kutsun kekkereille, koska kimaltaa ehkä hieman liikaa käyttääkseni arkena..