Kuten moni on jo saattanutkin huomata, uuden blogin toiminnan kanssa on ollut vielä pientä probleemaa. Jotta kaikki saataisiin toimimaan kuin rasvattuna, on Indiedaysin johtoporras päättänyt lykätä lopullista muuttoa viikolla eteenpäin, jotta serveri saadaan kestämään suuret liikennemäärät. Noista teknisistä haasteista johtuen jatkan bloggaamista täällä Vuodatuksessa vielä tämän viikon ajan. Mutta tuskinpa se ketään haittaa. Samat jutut ne on kerroinpa ne täällä taikka uudessa osoittessa.

Kävin tänään muuten kuvan mukaisessa operaatiossa. Ihminen ei kyllä todellakaan ole kauneimmillaan meikittömänä ja tukka vedettynä värillä pitkin kupolia. :D

1262626064_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lopputuloksesta kuvia toivottavasti huomenna, jos vaan joku ehtis niitä valoisan aikaan nappailemaan.

Tällä viikolla suunitelmissa postata myöskin vihdoin ne marras- ja joulukuun kuukausikäräjät ja kotikotoa löytyi albumeista lisämateriaalia mun todella "tyylikkäästä" nuoruudestani, joten niitä kuvia ajattelin hihiteltäväksenne laittaa. Teini-Veeran tukka- ja pukeutumistyyliä on jo aiemminkin ollut esillä ja ne postaukset löydät kategoriasta Tuhlauksen salattu menneisyys.