Töiden parissa pitkiksi venyneiden iltojen vuoksi minulla ei ollut oikein aikaa panostaa eilisiltaisia tyttöporukan naamiaisia varten, mutta loppujen lopuksi asusta tuli kuitenkin omasta mielestäni tosi kiva. Tavoitteena oli sellainen asu, josta hahmon tunnistaisi, mutta jossa en tuntisi itseäni täysin dorkaksi ja rumaksi. Siitä syystä jotkin kommenttiboksissa ehdotetut hahmot kuten Tuksu, salkkareiden Salla ja Monika Lewinsky eivät sopineet vaatimuksiin. Mutta sekä ystäväni, että yhden lukijan ehdottama Minni Hiiri passasi paremmin kuin hyvin ja oli vaivaton toteuttaa.

1257097619_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minni on onneksi aikojen saatossa näyttäytynyt monessakin eri asussa, joten ei ollut mitään juuri tietynlaista mekkoa joka olisi pitänyt metsästää. Toki päällimmäisenä päässä pyöri kuva punavalkoisesta pallokuvioisesta mekosta, mutta koitapa nyt täsmä metsästää sellaista muutaman päivän varoajalla. Päätinkin sitten vain etsiä päälle jonkun punaisen loimen ja asustaa sen tunnistettavasti.

Riittävän edullinen trikooloimi löytyikin sitten perjantai iltana Gina Tricotista viisi minuuttia ennen sulkemista. Menee osastoon 'kiireessä ja epätoivossa tulee hankittua turhuuksia ja typeryyksiä' ja joutaakin tuon eilisen tehtävänsä täytettyään varmaankin kotipaidaksi. Ja kun nyt jälkeenpäin alan kovasti miettimään, niin multa olis saattanut löytyä yksi hommaan sopiva punainen mekko jostain laatikoiden kätköistäkin.. Eli kivasti heitin rahaa hukkaan epätoivoissani. :P Noh, välillä tulee töpäiltyä. Tulipa hankittua pirteä yöpaita.

1257097540_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällainen oli minun versioni Minnistä. Onnistuiko lainkaan? Mistäkähän se muuten johtuu, että tunsin itseni jotenkin normaalia nätimmäksi noiden korvien ja rusetin kera? Pitäiskö ottaa vakituisempaankin käyttöön?