Mitä tähän nyt sit sanois muuta kuin, että: KUOLALÄÄH! Ja että, eikös mun pitäis ostaa itselleni joku synttärilahja? (Ihan kuin niissä ensi viikolla kotiutuvissa, useamman tonnin kustantavissa kameravehkeissä ei olis synttärilahjaa riittävästi. :P)

1259273432_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nahkaa, niittejä ja valuvia linjoja. En vois just nyt kuvitella mitään makeempaa. Kuinka mahtava lisä tuo liiviviritys olisikaan mustiin monikerroksisiin univormuihini!

Kaikki tämän kertaiset kuolauksen kohteet löytyvät Warehousesta, josta saa lauantai-iltaan (28.11) saakka 20% alennusta kaikesta koodilla TREAT09. Oijoi... Mutta on nuo silti vähän tyyriitä tähän saumaan... vai olisko satanen tosta liivistä paha?

Yritän kovasti hillitä näitä ja monia muita mielihalujani miettimällä sitä naimakauppaa jonka teen pankin kanssa hankkiakseni tosiaankin kameran josta jo aiemmin mainitsin. Vanha työkaveri Rajalasta on yrittänyt kovasti käännyttää mua hyppäämään Nikon-leiriin, mutta mä taidan kuitenkin pysyä tutussa ja turvallisessa Canonissa ja 99% todennäköisyydellä mun kameralaukkuun päätyy tämä kombo. Odotan aika innolla!

Mutta ei, ei tämä "olet ostamassa jotakin hurjan kallista ja tarpeellista, sinun kuuluisi vältellä muuta shoppailua"-mantra tunnu kyllä toimivan. Ihan tasan yhtä paljon nuo kuumat nahkavetimet himottaa olipa tiedossa muutenkin rahan menoa taikka ei. Tähän himotukseen en nimittäin keksi läheskään niin paljon vasta-argumentteja kuin jokin aika sitten Bronxin niittinilkkureille.

Miten sitä oppisi paremmin tunnistamaan kaikkien näiden himotusten keskeltä ne oikeat ja todelliset rakkauden kohteet ja pääsemään nopeammin ohi turhista pikku ihastuksista?