Jos jollain muulla on synttärit, niin eikö se ole ihan relevanttia, että minä saan silloin lahjoja? Blogissani jo usein esillä ollut, hauskoja koruja tarjoava nettikauppa Koruharakka täyttää 13.11 vuoden ja juhlan kunniaksi tytöt muistivat minua ihanalla uutuus-riipuksella.

1257184929_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Murun ensimmäinen kommentti bambi-korun nähdessään oli, että "joulukoriste!". Ja täytyy kyllä sanoa, että omastakin mielestäni kiiltävä kaunotar sopisi pikkujouluasujen lisäksi myös joulukuusen katseenvangitsijaksi. Ja mikäs taho se muka kieltäisi joulukuusen koristelun koruilla? Ehkäpä toteutankin tänä vuonna todellisen korupuun. :) Mutta ennen kuuseen ripustamista aion roikuttaa söpöä elukkaa ihan normaalisti kaulassani. Tuollaiset isot hopean väriset korut kun sopivat just kuin nenä päähän mun ainaisten mustien kolttujen kanssa. Tyyliltään bambi on melkoisesti romanttisempi ja söpömpi kuin suurin osa muista koruistani, mutta juuri siksi se onkin hieno lisä rokkiketjujeni joukkoon. Tuossa riipuksessa on jotenkin paljon samaa runollista fiilistä kuin aiemmin Harakasta saamissani lintuhäkkikorviksissa, jotka ovat päässeet melkoiseen voimakäyttöön.


1257185001_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näiden isojen riipusten lisäksi Harakkaan oli ilmestynyt myös monia muita söpöjä ja hauskoja uutuuksia. Nyt synttäreiden ajan Koruharakka tarjoaa kaikki tilaukset ilman postikuluja, joten sieltä vaan pikkujoulu bling blingiä metsästämään! Verkkokauppaan on myös lisätty mahdollisuus maksaa tilaus suoraan nettipankissa. Harakka myös odottaa innolla, että asiakkaat jättäisivät kommentteja ja palautetta sivuille muiden asiakkaiden luettavaksi.

Koruharakan synttärihulinoihin pääset tästä.