Sen lisäksi, että äiti osaa neuloa täydellisyyksiä, osaa se yllättää myös ostetuilla vaatteilla. Chiara-neuleen kanssa samassa paketissa luokseni matkasikin upea jymy-yllätys!

Mustasta muovipussista kuoriutui jotakin painavaa ja kimaltavaa. Äiti oli ilmeisesti Benettonin muuttoalennusmyyntiin sattuessaan miettinyt, että hänen harakka-lapsellaan ei ole vielä riittävästi paljetteja (asia, jossa hän osui aivan oikeaan.. pari-kolme paljettimekkoa, kaksi hametta, paljettilaukut, baskerit sun muut kun eivät vielä mitenkään riitä) ja siitä syystä kiikuttanut kassalle tämän upean pikkumustan.

1257376835_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jännityksestä vapisevin käsin kääntelin mekkoa edessäni ja olin täysin varma, ettei se mahtuisi päälleni. Nuo Italialaisten L-koot eivät nimittäin ole enää muutamaan vuoteen olleet yhteensopivia ylävartaloni kanssa etenkään silloin, kun kyseessä on ollut jokin muu materiaali kuin joustava trikoo. Perinteisellä 'pessimisti ei pety'-asenteella suunnittelin mekon kauppaamista huuto.netissä jo ennen kuin olin edes yrittänyt kiskoa sitä päälleni, mutta kuinka onnekkaasti sitten kävikään. Kuten kuvasta näkyy, niin hyvin kävi, ellei jopa paremmin.

Mekko on ihan täydellisen kokoinen ja malli mitä oivallisin. En voi uskoa, että saan jotain noin hyvin istuvaa sovittamatta ja jonkun muun ostamana. Unohdin tietenkin kuvauttaa leningin takapuolen, mutta pääntie on takaa juuri niin avoin kuin se voi olla ilman, että on pelkoa rintaliivien vilahtamisesta. Muutenkin malli on sellainen, että sitä voi käyttää tällaiselle puskuri-Pirjollekin ominaisten rintsikoiden kanssa. Kun useinhan ihanien juhlamekkojen kohdalla joutuu toteamaan, ettei niiden alle pysty piilottamaan F-kupin tarvitsemia liivejä, vaan mekko vaatisi kaikenlaisia kevyempiä virityksiä, ja kolttu on siksi jätettävä katkerana kauppaan. Tämä kimallus kuitenkin peittää liivit niin kainalosta kuin olkapäiltäkin paljastaen samalla juuri sopivan vreran ihoa. Täytyy kuvata teille mekon selkäpuolikin joskus, niin näette mistä oikein intoilen.


1257376859_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mekon kaula-aukossa on pieni juju lisäämässä muuten yksinkertaiseen malliin hieman mielenkiintoisuutta. Kaula-aukko laskeutuu ikään kuin hieman "lörppönä" tuollaiseen somaan pieneen ruttuun. Tosi huonosti selitetty ja kuvakaan ei onnistu kertomaan totuutta, mutta ehkä ymmärsitte edes hieman mitä tarkoitan. Siinä on siis ikään kuin hieman ylimääräistä ruttua.

Monia ja vielä useampia paljettileninkejä sovitelleena voin kertoa, että tämä tuntuu kaikin puolin laadukkaimmalta ja jämäkimmältä versiolta tähän asti. Materiaali on todella paksua ja hyvin laskeutuvaa ja vuorikangas on miellyttävän tuntoinen. Ainoa pikku vika mekossa on tuo koko kuvassa oikealla puolella näkyvä helman "mutka". Asia on vielä tutkinnan alla, mutta vuorikangas on ehkä hieman väärästä kohtaa kiinni paljettikankaassa ja sen takia ulompi kerros sitten hieman hilautuu kurttuun, kun mekossa liikkuu. Toisella puolella ongelmaa ei ole, joten uskoisin, että asian saa korjattua. Ja muutenkin helma kyllä oikenee asettelemalla, mutta kukapa jaksaa koko ajan olla vahtimassa onko helmat kohdallaan. Eli tutkitaan ja korjataan.

Mä niin haluaisin tuon kaveriksi jotkut ihanat pinkit korkkarit. Mut ensiksi pitäisis saada kutsu joihinkin bileisiin, jossa tuolle olisi käyttöä. Ja sitten kun on tiedossa sellaiset bileet, niin sitten on lupa ostaa ne kengät. :D Hei nyt kekkerikutsuja tänne päin, kiitos!

Mä voisin väittää, että tämän blinblingin tultua taloon multa vois liietä yksi paljettikuorrutteinen kolttu myytäväksi. Ehkä. En ole vielä varma raskinko luopua. Mutta toisaalta, mitä teen "ihan kivalla", kun kaapista löytyy nyt myös täydellisyys?

Miten on, joko tää mun paljetti-innostus tulee korvista ulos vai jaksatteko tekin innostua kimalluksesta?