Maanantai = vapaapäivä = kirppispäivä. Alkaa tosiaan muodostua jo melkoisekse perinteeksi, että maanantaisin käyn haahuilemassa läpi parit kirpputorit. Viime aikoina on tarttunut mukaan pääasiallisesti talvikäyttöön sopivia saappaita ja niin kävi tänäänkin. Kuka voi vastustaa edullisia, oikean kokoisia ja kivan näköisiä nahkasaappaita? Ei tällainen kenkäfriikki ainakaan.

1256582914_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hieman löysällä käännetyllä varrella varustetut Solena Aaltonen merkkiset kotimaiset nilkkurit kustansivat jopa 8 €, mutta niiden miellyttävä malli arkikäyttöön sopivine korkoineen hurmasivat minut täysin. Koko oli minulle juuri sillä tavoin sopivasti reilu, että voin laittaa kenkiin lämmittävän pohjallisen.

1256582884_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


1256582961_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toinen huippulöytö oli Emma-merkkiset (never heard) nahkaiset nyörisaappaat vitosella. Omistan toiset samanmittaiset keinonahkaiset nyörisaappaat, mutta ne ovat astetta maskuliinisemmat ja "möhkömmät" ja alkavat jo ikävästi ratkeilla saumoistaan. Nämä tulivat siis sopivasti paikkaamaan niitä vanhuksia. 

Olisikohan tällä viikolla paikoillaan operaatio "eri kengät joka päivä"? Viime ajat on tullut jumitettua melko taidokkaasti niissä rakkaissa bikereissa ja lähes kaikki muut ihanuudet ovat jäneet vaille huomiota. Tänään jalkaan pääsivät eilisessäkin postauksessa nähdyt punaiset saapasjalkakissan popot ja huomenna voisin jatkaa noilla uusilla nyörisaappailla.

Sit mä kaipaisin vielä vähän teidän apua ja ideointia. Lauantaina olisi tiedossa tyttöporukan naamiaiset, joissa kaikkien olisi ilmeisesti tarkoitus pukeutua joksikin tunnetuksi ja voimakkaaksi naishahmoksi. Olisiko siis jotain hyviä ehdotuksia ja miten sen toteuttaisi? Mä vähän veikkaan, että mitään lateksipukuista kissanaista musta ei saa.. ei ainakaan kovin hehkeää sellaista. Halle Berryn tehtyä sen roolin jo, mun on aika paha lähtee enää kilpailemaan. :D Mamma oli ystävällinen ja tarjosi tätä upeaa vaihtoehtoa, kyseisen ihanuuden neuleohjeen kun saisi vaivaisella seitsemällä dollarilla. Ihan ehkä hieman nyt harmittaa, ettei se mahtais ehtiä enää ensi viikonlopuksi, olisin varmasti ollut tyrmäävä ilmestys. Kenties ensi halloweeninä sitten. XD Mut joo, jos jollain olis jotain astetta varteenotettavampia ehdotuksia, olisin kiitollinen!