UUU! Tää asu on niiin sekoitus kasaria, rockia ja kouluratsastajaa, ja mä rakastan kyseistä sekasoppaa ihan villinä. Kirpputorit ovat viime aikoina olleet minulle käsittämättömän suotuisia ja toteuttaneet eksakteja toiveitani. Korostetut hartiat ovat raivanneet voimalla tietään catwalkeilta kauppoihin ja niiden toistuva näkyminen mm. monissa blogeissa on saanut minutkin lämpeämään. Kasarihartiat mietityttivät kuitenkin siinä määrin, että en halunnut maksaa niiden testaamisesta kymmeniä euroja. Apu löytyi siis taas kirpparilta.

1256674698_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


1256674664_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


1256674622_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvien ottamisesta menee jälleen kiitos työkaverille Merille, käsittely menee omaan piikkiin.

legginssit/GT, pitsitoppi/Seppälä, jakku/kirppislöytö, saappaat/kirppislöytö, korvikset/JC

3 euroa kustantanut Delia merkkinen, kotimainen, kevyt ja ihanasti laskeutuva jakku on materiaaliltaan 55% polyesteriä ja 45% villaa. Olkapäissä on kauniit rypytykset ja hieman pussittavat hihat ovat oman makuni mukaisesti vajaamittaiset. Reunoja ja taskun laitoja koristavat ohuet satiininauhakanttaukset, jotka muuten passasivat mainiosti yhteen legginssieni nauhakoristeisiin. Jakussa ei ole nappeja tai muitakaan kiinnitystarpeita, vaan sen on tarkoitus roikkua rennosti auki, juuri niin kuin haluankin tällaisia yläosia käyttää. Ja oi miten mukavasti korostetut hartiat saavatkaan alaosan näyttämään kapeammalta!M ä en ennen näiden kuvien näkemistä ihan täysin edes tajunnut miten mahtavasta löydöstä onkaan kyse. Noiden olkatoppausten mukana tuli kaupanpäällisinä melkoinen annos asennetta.

Suunnitelman mukaan tänään jalkaan pääsivät kirppikseltä eilen löydetyt nyörisaappaat, jotka osoittautuivat jo ensimmäisenä päivänä todella toimiviksi. Mä en meinaa uskoa tätä viime aikojen kirppistuuriani. Tällainen munkki ei millään voi kestää loputtomiin. Olen varma, että pian koittaa taas pitkä jakso, jolloin en tule törmäämään kirpputoripöydillä mihinkään muuhun, kuin nuhjuisiin trikoopaitoihin, Crazy Age-farkkuihin ja upeisiin, mutta kahta numeroa liian suuriin kenkiin. Ei makeaa mahan täydeltä. Mutta onneksi tuurini riitti vielä noiden kenkien ja jakun löytämiseen.

Mulla on nyt joku kauhee vimma haalia tuollaisia henkarissa kovin tätimäisiltä näyttäviä yläosia kirpputoreilta. Mutta kuten jo aiemmin olen todennut, niin yhdistämällä menneiden vuosien tätijakkuihin oman oloisia rokkivermeitä, saattaa kokonaisuudesta tulla yllättävänkin mielenkiintoinen. Vai mitä sanoo raati tämän kertaisesta viritelmästä?