Budapestin reissusta on läpikäytävänä reilut 700 valokuvaa, joista varmaan muutaman pistän tänne teidänkin nähtäväksenne kunhan ehdin niihin paneutumaan. Neljä päivää hurahti henkeäsalpaavan kauniissa kaupungissa kuin siivillä ja tarjolla oli niin paljon nähtävää ja koettavaa, että ajanvietteenä shoppailu jäi muille aktiviteeteille kakkoseksi. Mitään 'ihan kiva'-kategoriaan kuuluvia halpis trikoorättejä en edes halunnut alkaa kantamaan kotiin, joten se vähäinenkin kaupoissa kiertely oli lähinnä pintapuolista katselua enkä eksynyt edes sovituskoppiin saakka paria kertaa enempää. Himoshoppailijallekin voi siis sattua joskus 'vahinkoja' ja itselleni antamasta budjetista säästyikin yllättävä määrä rahaa takaisin kotiin saakka. Muutaman ihanaakin ihanamman ostoksen kuitenkin tein ja niistä paras ja upein pitää tietysti esitellä heti ensimmäisenä.


1251899430_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

En oikeastaan keksi kenkäupeuksista paljoakaan sanottavaa, ne vain ovat mielestäni yksinkertaisesti upeat. Nahkaiset italialaiset platform saapikkaat löytyivät WestEnd-ostoskeskuksen alakerrassa sijaitsevasta pienestä kenkäkaupasta nimeltä Flash Shoes. Jalassa miellyttävän tuntuisia kenkiä löytyi myös polveen asti ylettyvällä varrella, mutta itseäni nämä lyhyemmät versiot miellyttivät huomattavasti enemmän. Nämä olivat itseasiassa ainoat kengät joita koko reissulla edes sovitin. Kenkäkaupat tarjosivat lähinnä tyylittömiä halpiskrääsäkenkiä tai sitten budjettini ulottumattomissa olevia merkkejä. Mutta sitten viimeisenä päivänä kaikkien niiden kamaluuksien keskeltä löytyivät nämä helmet.

Kenkien 'helma' piilottaa alleen 12 cm korot ja päkiälle armoa ovat antamassa 3 cm platformit. Malli on yksinkertaisen tyylikäs hillitysti pyöristettyine kärkineen ja varren kauniit rypytykset antavat kengille rokkia ilmettä. Veikkaan niiden olevan näyttävät ja upeat niin hameiden kuin legginssienkin kanssa. Tämä taitaa olla rakkautta. Ja mikä parasta, myös lesti on hyvin miellyttävä eikä suinkaan jalkoja kiduttava.


1251899389_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näiden minut välittömästi hurmanneiden 'lapikkaiden' (kuten isäni niitä nimitti) hinta oli 34 900 HUF eli n. 130 €. Ostosten vähäisyyden vuoksi olisin hankkinut nämä joka tapauksessa, mutta ostopäätöksen tekemiseen mennyttä aikaa (siihen meni n. 10 s) lyhensi entisestään se, että mamma oli luvannut sponsoroida mun shoppailuja satasen verran. Loppujen lopuksi mamma soitti tänään maksaneensa luottokorttilaskuani koko tuon 130 €, koska reissun aikana hänen tililleen oli napsahtanut pieni voitto Kenosta. Aika huippu ostos siis kaikin puolin. Tuhannet kiitokset vielä sekä mammalle, että herra Veikkaukselle. :D

Muut ostokseni olivat yksi vaate (jotakin kauan etsittyä), muutama koru, kaksi kosmetiikkatuotetta ja pari pulloa lentokentältä. Kaikki tulossa tarkempaan esittelyyn lähipäivinä.

Mutta mitenkäs iskee teidän makuhermoon nuo kengät? Puolesta vai vastaan?