Ei ole kauheasti mun himotuksieni kohteet tyyliltään muuttuneet tämän blogin olemassaolon aikana. Toissa syksynä kokoamani saapaskollaasin yksilöt liippaavat aika läheltä myös nykyistä makuani. Ja vaikka muutamat kivat saappaat on tuon postauksen jälkeen tullut jo hankittuakin, en voi lakata kaipaamasta uusia täksikin syksyksi.


1250108060_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eniten ehkä kiinnostaisi nuo Ellokselta löytyvät pitkät nahkasaappaat, joiden varsi on sen verran löysä, että sen voisi myös kääntää. Tarjolla tuon kauniin ruskean lisäksi myös mustat, jotka luonnollisesti tuntuisivat enemmän omilta, mutta joku tuossa ruskeassakin viehättäisi. Mustan ja ruskean usein parjattu liitto nimittäin tuntuisi mielestäni oikeinkin sopivalta syyspukeutumisessa ja ruskeat saappaat pääsisivät muuten mustassa pukeutumisessani ehkä paremmin esille. Paha valinnan vaikeus olisi siis edessä jos päätyisin nuo saapas-mahtavuudet hankkimaan. Edelleen sitä -50% alekoodia odotellessa.. Ja ostoslistallahan on alennusta odottelemassa jo yksi nahkatakki..


1250108095_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

EDIT: Saappaiden hinta on 488 € eikä 448, kuten kuvassa näppäilyvirheen vuoksi lukee. Mutta sehän nyt ei muuta asiaa ainakaan paremmaksi..

Kestokuolausta aiheuttaviin yksilöihin puolestaan kuuluu Vivienne Westwoodin kuulut Pirate bootsit. Etenkin nämä mokkaiset versiot näyttävät todella rakastettavilta ja näyttäisivät aivan mahtavilta esimerkiksi mamman tekemän mohairneuletunikani kanssa, jonka vuoksi syksyä jo vähän odottaakin. Hinnan vuoksi saappaat jäävät kuitenkin edelleen pelkäksi haaveilun kohteeksi. Mutta voisikohan tuollaiset soljet tuunata vaikkapa joihinkin kirppissaappaisiin, mikäli oikeanlaiset vastaan astelisivat? Suutari varmaan osaisi auttaa.


1250108013_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mitä enemmän näitä Ashin niittikoristeisia bikereita katselen, sitä vähemmän ne minua enää innostavat. Ensi silmäyksellä vaikuttivat jotenkin paljon ihanammilta, mutta luulen, että noihin koristeisiin voisi kuitenkin melko nopeasti kyllästyä. Pelkillä soljilla varustellut prätkä-saappaat olisivat luultavasti huomattavasti ajattomammat. Huokaisen siis helpotuksesta, ainakin yksi pari viivattu yli 'himotusten kohteet'-listalta. Ja jatkan täydellisten ja pelkistetympien versioiden etsintää..

Kaikenmoisia korkonilkkureita ja saappaita on myöskin porautunut verkkokalvoilleni nettikauppoja selatessani, mutta koitan järkeillä muistuttamalla itseäni siitä, että käytän kuitenkin arkisin 99% matalia kenkiä, joten kaiken maailman piikkikorkoja ei mitenkään ehdi riittävästi ulkoiluttaa. (Muistuttakaa minua näistä sanoista, kun taas kuola näppikselle valuen itken joidenkin piikkareiden perään.) Mikäli siis jotkut syyskengät hankin (mä yritän uskotella itselleni, että olisin muka sellainen järkevä henkilö, joka hankkii vain yhdet kengät kunakin vuodenaikana ja nekin nimenomaan tarpeeseen.. hah!), niin ne tulee mitä todennäköisimmin olemaan jotain matalaa saapasmallia. Vanhoja blogipostauksia selatessani vastaan tuli muuten monet sellaiset kengät joiden olemassaolon olin ehtinyt kesän aikana unohtaa. Saisinkohan ympättyä esimerkiksi nämä Vagabondin kaunottaret tämän syksyn pukeutumiseeni, vai pitääkö laittaa kiertoon? Täytyy siirtää ne laatikosta eteiseen sopivasti tyrkylle. Muutamat muutkin jälleen uusilta tuntuvat jalkineet kaappien kätköistä varmasti löytyy. Pystyisinkö siis hillitsemään itseni syysuutuuksien tulvassa? Jää nähtäväksi..

Millainen on sinun kenkäostoslistasi tälle syksylle?