Lupailin edellisessä postauksessa laittavani jotain hieman parempaa tukkakuvaa näytille, joten tässä tulee. Tyylillisesti liikutaan edelleen ihan samoilla linjoilla kuin jo monet vuodet, mutta mittaa karvakasasta lähti taas melkoisesti. Edellinen kampaamokäyntihän tapahtui kaksi kuukautta sitten ja silloinen lopputulos oli nähtävissä täällä. Ja siitä tämä reuhka oli sitten kasvaa hurahtanut melkoiseksi liimaletiksi, joten Glazen lattialle jäi maanantaina karvaa sentti jos toinenkin.

1244842561_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaikin puolin tämänkertainen tukka on huomattavasti yksinkertaisempi kuin parin kuukauden takainen lopputulos ja värikin on itse yhdestä purkista sutattu. Mutta kuten jo edellisessä postauksessa kerroin, oli tämänkertaisen leikkuuoperaation tärkein ohjenuora se, että halusin tukan olevan helppo. Ja sitä tämä todella on. Minimaalinen määrä vahaa hyppysiin ja sitten vedetään sormet muutaman kerran tukan läpi ja nypitään muutama tupsu pystyyn ja se on siinä.

Kampaamon tuolissa istuessani olo oli taas hetken aikaa hieman poikamainen etutukan putoillessa lattialle, mutta loppujen lopuksi tuntui, että pidempien kiehkuroiden mukana meni myös valahtanut ja väsähtänyt ilme. Mitä lyhyempi ja pystympi tukka, sitä pirtsakammalta oma olemukseni minusta vaikuttaa. Kesällä ihokin on yleensä onneksi sen verran hyvässä kunnossa, ettei otsalla roikkuvaa etutukkaa tarvita edes finnien piilotteluun.

Nyt itse asiass kun mä katson tota kuvaa, niin musta alkaa tuntumaan, että tätä tukkaa on edelleen ihan älyttömän paljon ja se näyttää jopa melko pitkältä. :D Vedän seuraavaks kaikki veks, niin ei ainakaan jää tuntumaan liian pitkältä..

Löysin tuossa yhtä laatikkoa siivotessa muutamia vanhoja pärstäotoksia itsestäni, joten laitanpas ne tänne teidän "iloksenne", sillä minusta tuntuu, että näitä entisaikojen frisyyrejä ei ole tullut vielä esiteltyä.

1244844732_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuhlaus ja pinkki oksennus keskellä päätä kesällä 2004. Tollasta vois taas joskus harkita, mutta niin, ettei pinkki osio olisi aivan noin suuri. Tämä kuva on muistaakseni otettu jotain työhakemusta varten enkä jostain syytsä halunnut pistää tukkaa kuvaa varten niin oystyyn kuin se normaalisti tuohon aikaan oli. Näyttää tuo malli siis aika laimealta. Mut hitsi, mä olen ollut noin elokuussa kerrankin ihan terveen värinen iholtani. Onnistuiskohan sama tänä suvena?


1244844742_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kunnallisvaaliehdokas Tuhlaus syskysllä 2000, eli ikää oli 18 vuotta. Harmi, että kuva on mustavalkoinen, sillä missaatte mahtavan pinkin värin. Onnekseni näitä tylsiä passikuvia ei sitten vaalimainonnassa käytettykään, vaan julisteisiin sun muihin tuli ulkona otetut värikuvat, joissa pinkki tupeeni pääsi hehkumaan. Lempi vaatteita tuohon aikaan olivat mm. mustat nahkahousut ja kirkkaan punainen nahkaminihame. En siis ollut livenä ihan noin siveän ja kesyn näköinen mitä tuo mustavalkokuva antaa ymmärtää. :D Mitenkähän mulla on tossa kuvassa pysynyt tuo otsis edes noin suorassa? Mun ihanilla etupyörteillä suora otsis on nimittäin täysi mahdottomuus. Kiukulla sitäkin piti kuitenkin teini-iässä yrittää. Vanhemmiten olen jo ymmärtänyt luovuttaa taistelun vaikkakin jaksan asiaa joka kerta märistä kampaajalla käydessäni.

Minkäslaisia ajatuksia nää tukkahommat tällä kertaa herättää?