Toukokuu tuli ja meni ja samoin kävi palkkarahoille. Hävisivätkö eurot taivaan tuuliin jälkiä jättämättä, vai tuliko niiden vaihtarina jotakin vaatekaapin täytettä, mitäs veikaatte?

1243963654_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

  • Asoksen nahkainen pikkulaukku reteillä niittikoristeillakustansi n. 24 € ja on osoittautunut enemmän kuin mahtavaksi ostokseksi. Tämän hankkiminen ei kaduta sitten tippaaakaan!
  • Henkkamaukan kirjava kesämekko maksoi 19,90 e ja sen pitämistä harkitsin pitkään. Tiedän, että ei pitäisi ostaa muita kuin 'rakkautta ensi silmäyksellä' -vaatteita, mutta tämän koltun kanssa rakkaus syttyi kuosiin, muttei niinkään malliin. Päädyin kuitenkin pitämään mekon, kun sain päähäni ajatuksen pienestä helman tuunailusta. Mekkosesta kuvia siis joskus sitten, kun saan sen parempaan kuosiin ja käyttöön. 
  • Caprimittaiset legginssit, joissa napit koristeina lahkeensuissa, tarttuivat mukaan jostain ihme kaupasta Tampereelta ja kustansivat 10 €. Ostettu lähinnä työkäyttöön.
  • Naamapaita löytyi Seppälästä hintaan 19,95 € ja sen näitte tositoimissa jo täällä. Kiva paita, mut tais ottaa pesukoneessa kuvaan hieman väriä. Näyttää nimittäin jotenkin tunkkaiselta. :(
  • Pinkki trikoohuivi Asokselta maksoi n. 5 € ja on just hyvä mustien asujen piristäjä. Tämä tyttö ei nimittäin pärjää edes kesällä ilman kaulahuiveja, joten niitä on parempi olla melkoinen valikoima.
  • Värikkäällä printillä varustetun t-paidan etsimisen saattoi lopettaa törmättyäni Henkkamaukassa Matthew Williamsson malliston söpöiseen riikinkukkoteepapriin. Hintaa paidalle jäi Ellen alennuskupongin jälkeen 19.95 €.
  • Alakulmasta pilkistää pikkuinen palanen Asokselta tulleesta harmaasta farkkuhameesta, joka on ihana heti, kun viitsin ommella ratkenneen takasauman. Hintaa hameella oli n. 14 €.


1243963583_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

  • Kenkiä tuli toukokuussa hankittua taas ihmeen maltillisesti. Ainoastaan keltaisten korkokenkien kaipuu oli käynyt niin kovaksi, että siihen oli jo pakko puuttua. Andiamon tv-mainoksen uhrina kävin nappaamassa nuo kepeään 25 € hintaan. Pari baarireissua takana ja korot ovat jo ihan rullalla.. onneksi en maksanut klopottimista enempää. Eli kivat ja halvat yhden kesän hippakengät.
  • Moottoripyöriä ja muita poikajuttuja sisältävällä printillä varustettu Replayn t-paita irtosi JC:n alennuksesta n. 18 € hintaan. Ihana kulutetun oloinen materiaali ja hieman käärityt hihat tekevät paidasta rokki-teepaprin numero yksi. Harmi vaan, että paidan nakertaja tontut ehtivät jo iskeä tähänkin. (tästä mysteeriaiheesta lisää myöhemmin ihan omassa postauksessaan.. minulla on nimittäin omituinen ongelma)
  • Pitkän H&M tauon jälkeen toukokuussa tuli ostettua ihmeen monta vaatetta kyseisestä puljusta. Paidan ja mekon lisäksi kaappiin nimittäin muutti musta lyhythihainen jakku, jonka on tarkoitus olla kesäisempi versio paljon nähdystä pitkähihaisesta bleiseristä. Hintaa vehkeellä oli 24,90 €.
  • Kirpputoritkin olivat minua kohtaan suotuisia, tai lähinnä Kontti oli, sillä sieltä mukaan tarttui mm. mummofiiliksiä aiheuttanut pitsijakku, joka rokotti rahapussia 8 € verran. Vehje ei ole päässyt vielä ihmisten ilmoille, mutta kuten kuvasta näkyy, se taipuu rokimpaankin fiilikseen, joten odotan innolla sen ulkoiluttamista sopivissa olosuhteissa. 
  • Kontista kotiutin myös 4,50 € maksaneen nahkahameen, joka odottaa viemistä ompelijalle
  • Ja samasta paiaksta löytyi vielä James rotsi hintaan 5,40 €. Huippulöytöjä nämä kaksi viimeistäkin.
  • Korupuolella ei kovin mahdotonta lisääntymistä tapahtunut, vaan tiensä luokseni löysivät ainoastaan hammaskaulakoru Asokselta n. 4 € hintaan ja kirpparilta löytyneet sakset + niitä varten ostettu satiininauha maksoivat yhteensä 0,90 €.

Näiden kuviin asti päässeiden lisäksi muistin ostaneeni yhden 4 € oranssin käsilaukun kirpparilta ja sitten ysäribileitä varten 4 € keltaisen bleiserin ja 1,50 € maksaneet rusettiavokkaat. Kosmetiikkapuolella tapahtui niin olemattomia asioita, etten edes viitsinyt kuvata. Tarpeeseen tuli hankittua ainaostaan deodorantti ja kasvovesi yhteishintaan 8 €.

Mitä kaikki siis kustansi yhteensä? vaatteet pyöreästi 210 € ja kosmetiikat sen 8 €. Aika samoissa summissa sitä vaan pyöritään kuukaudesta toiseen yrittipä sitä sitten tuhlata taikka törsätä. Pari sataa euroa kulkee käsieni kautta erinäisiin vaatepuoteihin joka ikinen kuukausi, ei siitä vaan tunnu pääsevän mihinkään. Ja kuitenkaan musta ei tunnu, että mä ostaisin ihan järkyttäviä määriä mitään typeryyksiä. Mutta olisin toki hirveen iloinen, jos tätä kuukausittaista vaatetörsäystä saisi hieman edes vähennettyä, vaikkapa 150 € kuussa. Kesäkuussa kuitenkaan tuskin tuossa onnistun sillä ostoslistalla olis taas ainakin rintaliivit ja bikinit, jotke molemamt nielee jo useamman kympin, eikä juhannuksen jälkeen tiedossa oleva tallinnan pyrähdys taikka pian alkavat alennusmyynnitkään varsinaisesti auta kukkaron nyörien kiinnipitoyrityksissä. Jäädään siis kauhunsekaisin tuntein odottamaan kesäkuun lopputulosta. :D