Edellisessä postauksessa ei uudesta hameesta tahtonut saada oikein selvää, joten tässä lähes tulkoon toisinto perjantain asusta. Vain kengät ja toppi vaihtui, kun eilen kotiin saavuttuani lähdettiin isän ja äidin kanssa syömään.

1246221915_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

toppi/Zara, hame/H&M, neuletakki/KappAhl, sandaalit/Vila,Nelly.com, laukku/Asos, kaulakoru/Stradivarius

Noita pieniä hopean värisiä pallukoita on hameessa siis helmasta ylös saakka ja molemmin puolin. En yleensä kauhean mielelläni käytä paitaa hameiden tai housujen sisässä, koska se tuntuu ainakin omasta mielestäni korostavan ei niin kovin minimaalista vatsanseutuani, mutta tuota hametta olisi jotenkin harmi peitellä puseron helmalla, joten rohkaistuin. Jälleen kerran se on neuletakki joka kokonaisuuden pelastaa ja luo edes hieman kaventavaa illuusiota. Nuo sandaalit eivät olleet asuun aivan omiaan jalkoja katkovan efektinsä vuoksi, mutta olin niin nälkäinen, etten jaksanut alkaa purkaa edes laukkujani toisia kenkiä etsiäkseni, joten vedin jalkaan ne jotka sattuivat olemaan irrallaan auton peräkontissa. Noin yleisesti ottaen olen lahjakortilla hankimiini mokkasöpöläisiin kovinkin ihastunut. Ovat ihan äärimmäisen mukavat jalassa ja jotenkin ihanan rennon ja huolettoman näköiset. Kintut niillä tosiaan tahtoo hieman lyhentyä, mutta kaikki plussat jyräävät tuon yhden miinuspuolen.

1246222226_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mamma näytti mun mielestä niin makeelta, että piti napata siitäkin asukuva. Paita, housut ja läpsyt on sen omia ja todennäköisesti Italian ressulta hankittuja, mutta lyhythihaista henkkmaukan jakkua se lainasi minulta. Mamma ihastui vehkeeseen sen verran, että tarvii varmaan tänään mennä etsimään, josko sille löytyis oma.

Nyt hankkimaan isille ruokaa ja sit hakemaan mammaa kaupungista ja kenties kevyttä aleshoppailua. Toiveena olisi löytää uudet tissiliivit ja bikinitkin olis kivat. Molemmista voin kyllä jo ennustaa, että ei tule löytymään, mut saahan sitä aina ajaa itsensä epätoivoon yrittämällä! Huomatkaahan myös yöllä ilmestynyt edellinen postaus. Pitkän hiljaisuuden jälkeen näitä aina tuppaa tulemaan tällaisina ryppäinä.