Se olis taas totuuden hetki, kun tarkastelemme kuinka kirjaimellisesti olen huhtikuussa ottanut nimeni. Menikö totaaliseksi tuhlaamiseksi vai tuliko tehtyä lähinnä fiksuja ostoksia?

1241203047_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Maaliskuun totaalinen kieltäytyminen kengistä aiheutti tietenkin jo melkoisia vieroitusoireita, joten huhtikuussa piti hieman tasoitella oloa muutamilla loiventavilla.

  • perustennarit 9 €, ovat jo osoittautuneet todelliseksi hitiksi, joiden hankintaa ei tarvitse katua pätkääkään.
  • Kympillä alekorin sekamelskasta pelastetut Vagabondin verkkoavokkaat olisivat tyylinsä puolesta ehdoton hitti, mutta halpa hinta taisi sokaista hieman liikaa, sillä kengät taitavat yhden päivän käyttökokemuksen perusteella olla kuitenkin vähän liian isot.
  • pinkit peruskorkkarit lähtivät matkaan Cittarista siitäkin huolimatta, että ostoslistalla luki ainoastaan hehkulamppuja ja pukupusseja. 15 € hinta ei kirpaissut, mutta varsinaista arviota karkeista ei ole käyttökokemuksien vielä uupuessa. Uskoisin kuitenkin käyttöä löytyvän, sen verran kauan olen pinkkejä korkoja metsästänyt.

Kenkien yhteissumma siis 34 €, ei paha.


1241203079_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olen suuri roikkuvien korvakorujen ystävä ja tunnen oloni alastomaksi ilman killuttimia. Kyseisiä koristuksia tuleekin hankittua tasaisesti ympäri vuoden ja silti aina jotain tuntuu puuttuvan. Täydelliset hopeiset tai harjatut teräksiset jokapaikan korvikset uupuvat edelleen ja ohjeistin mamman metsästämää sellaisia Italiasta, mutta niitä etsiessä voi hankkia monenlaisia muita.

  • pinkit ja mustat salamat JC:sta hintaan 2,90 €/pari. Ovat molemmat aivan ehdottomia hittejä ja tulevat pelastamaan monta korviskriisiä.
  • riikinkukkokorvikset 1,95 € Lindexin lasten osastolta. Puhdas heräteostos, jonka tulevaisuudesta ei vielä tietoa. Eiköhän ne johonkin asuun saada passaamaan.
  • Keltaiset renkaat 5 €, Cailap, Prisma. Huhtikuun lisääntyvä auringonpaiste sai minut janoamaan keltaisia asioita vaatekaappiini ja ajattelin keltaisten korvisten olevan loistava mustien kolttujen piristäjä.

Korujen yhteissumma 12,75 €.

1241202968_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kun ei pysty päättäämään kahden värin välillä, on parempi ottaa molemmat. Elloksen pirtsakat farkut eivät varmasti tule pääsemään suosiossa legginssien ohi, mutta ovat kiva väripilkku kesävaatekaappiin. Halvan hinnan ja ihanien värien vuoksi sopivat vallan hyvin hittiostosten kategoriaan. Hintaa housuille tuli yhteensä n. 37 €, kun käytin toisiin jonkun alennuskoodin.

1241202898_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kotipaikkakunnan kirppikseltä tarttui pääsiäislomalla mukaan harmaa Onlyn farkkuhame 8  € hintaan, ja se on jo muutamassa viikossa osoittautunut ehdottomaksi hitiksi. Meitä tullaan näkemään yhdessä ja paljon. Toinen hameostos tapahtui Lindexissä, jossa -30% alelapulla varustettu pirtsakka punainen minihame halusi yllättäen lähteä kanssani kotiin. Hintaa mukavalle tyyliini sopivalle hamoselle jäi 10,45 €. Yhden päivän käyttökokemuksella sanottakoon, että tulee päätymään kesällä päälle usein.


1241203123_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mennessäni hakemaan Hansulle Nanson valkoista roiskepaitaa päädyin palaamaan kotiin kahden paidan kanssa, joista toinen oli tietenkin itselleni. Olin todennut paidan niin ihanaksi, että kympillä tarjolla ollut musta versio oli lähes pakko ostos. Ehdoton hitti.

Jos kaikki olisi nyt ollut tässä, niin tilannehan vaikuttaisi edellisiin kuukausiin verattuna varsin valoisalta. Vaatteiden ja asusteiden yhteissumma n. 110 €, eli melko maltillista. Mutta mikäs se olikaan, joka pamautti shoppailusaldon pilviin? No se paljon hehkuttamani nahkarotsini, jonka kohdalla ei ole minkäänlaista epäilystä etteikö se olisi hitti.


1239572625_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

219 € se söi, tai syö osissa muutaman seuraavan kuukauden aikan, mutta se on joka ikisen sentin arvoinen. Me tulemme olemaan erottamattomat.

Kun lasketaan loppusaldo nyt uusiksi, päästään sellaiseen euromäärään kuin 331,55. Ei siis todellakaan onnistunut tavoitteeni pienentää summaa edellisistä kuukausista, mutta en silti pode morkkista, sillä kuten jo aiemmin totesin, ilman rakkausrotsia meininki oli melko kesyä. Pystyin kävelemään voittajana pois monen kiusausta aiheuttaneen vaatekappaleen luota enkä sortunut yhteenkään "halpaan" eBay-ostokseen. Ainoa jossain määrin hudiksi laskettava ostos ovat isoiksi osoittautuneet Vagabondin kengät, joissa rahallinen menetys ei onneksi ollut suuren suuri, ja aion testata niitä vielä lämpimämmillä keleillä kera turvonneiden kinttujen. :D

Kosmetiikkatuotteita en edes päätynyt kuvaamaan, sillä ne vähät jotka hankin ovat jossain purkamattoman matkakassin uumenissa. Stocmann beautyn alennuksesta nappasin mukaani 9 € maksaneen Cliniquen matkapakkauksen, joka sisälsi pienet putelit meikinpuhdistuainetta, kosteusvoidetta ja paljon kehuttua All about eyes silmänympärysvoidetta, kaikki pakattuna söpöön meikkipussiin. Noiden lisäksi ostin yhden 2 € maksaneen Dove suihkugeelin. Meikeille ei ole ollut lähiaikoina tarvetta, eikä pahempia puutteita ole näköpiirissä tässäkään kuussa. Ainoat ostoslistalla olevat kosmetiikkatuotteet ovat uusi Elizabeth Ardenin kosteusvoide ja Tigin root boost. Onneksi kaapit ovat muuten tuotteita pullollan ja voin unohtaa niiden hamstraamisen.

Kaikin puolin olen kovin tyytyväinen osoittamaani itsehillintään shoppailun suhteen ja toivon saman meiningin jatkuvan toukokuussa, tietenkin ilman tuollaisia yli kahden sadan euron pakko-ostoksia. :D

Mitä sanoo arvoisa valamiehistö?

Tämä oli jo kolmas postaus tänään, mikähän mua oikein vaivaa?