Tässä ne reikäpöksyt nyt sitten olis. Tykkäsin lopputuloksesta sitten kuitenkin sen verran, että ovat eksyneet jalkaan jo kahtena päivänä. Tänään piti nykiä jalkaan hieman siistimmät versiot, kun on töissä tämä yo-hässäkkä. Toiset tulee juhlamekoissa, niin ei viitsi olla niitä vastassa tollasissa kauhukalsareissa. Jälki on tietenkin ihan älyttömän epätasaista ja lahkeet ja kaikki reiät on ihan erinäköisiä. Mutta en välitä, onpahan ainakin uniikit! Kuten tossa kuvassa näkyy, niin reiät kiertää toisessa lahkeessa myös takapuolelle. Toisen lahkeen jätin epäsymmetrian vuoksi takaa koskematta.


1243683091_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kengät tietenkin oli töissä matalempaa sorttia,eli ballerinat, mutta muuten sama asu oli päällä niin päivällä kui  illallakin, kun pyörähdimme murun kanssa terassilla syömässä ja juomassa.

  • leggarit/H&M + TSI (eli tee se ite!)
  • violetti toppi/GT
  • neuletakki/KappAhl
  • kengät/Bianco
  • laukku/Capo Verso, Sokos
  • siipikorvikset/Koruharakka
  • niittiranneke/teiniaikojen jämiä

Julkisilla paikoilla näkemistäni, lähinnä naisten naamalta kotoisin olevista, ilmeistä päätellen käteni tuotokset eivät ihan hivelleet kaikkien silmää, sen verran nenä muutamalla mammalla nyrpistyi. :D Ja onhan se toki, et ei noi nyt maailman siisteimmät ja salonkikelpoisimmat pöksyt oo, mut mitä väliä, kun itseä hymyilyttää. Mietin vaan, et miten hieno rusketus tulis, jos onnistuis polttaa joku päivä reitensä noista rei'istä. Villi rusketus'tatuointi'. :)

Yritin muuten survoo tohon asuun vielä jotain kaulakorua, mut se oli jotenkin niin liikaa noiden trikoiden kanssa. Noi reikäyksityiskohdat on kuitenkin se juttu, jonka kuuluu kiinnittää huomio, joten tissien päälle ei tuntunutkaan luonnolliselta laittaa mitään ylimääräistä huomionhoukutinta. Mun pukutumisessa tuntuu asia menevän aina niin. On joku yksi asia, joka on tarkoitettu huomion kiinnittäjäksi (tai aina ei ole yhtään), kuten esimerkiksi kirkkaan väriset kengät tai laukku, mut ei molempia. Tai joku näyttävä koru joko kaulassa tai super isot korvikset, mut ei molempia yhtäaikaa. Mä en vaan kestä sellasta kaikkea kauheesti pukeutumista, missä ei oikein tiedä, että mihin katsois. Ei riitä kapasiteetti käsittelemään sellasia sekamelskoja vaikka ne mietittyjä ja tyylikkäitä kokonaisuuksia oliskin. Ehkä mä olen vaan niin urpo, et mun tyylitajukapasiteetti ei vaan riitä monen palasen yhdistämiseen. Onneks tällä rajottuneella ymmärrykselläkin tuntuu pärjäävän. :D