..siksi ne pannaan Tuhlauksen blogiin! Päätin siis ainakin vielä pysytellä täällä itselleni tutussa ja turvallisessa Vuodatuksessa ja väsäilen vain uuden ilmeen blogilleni. Hiomista tämä vielä kaipaa, mutta koska tämä harkinnan alla oleva väritys passasi kivasti tämän kertaiseen postaukseen, niin laitoin tämän nyt kokeiluun. Kertokaa ihmeessä taas mielipiteitänne, niiden avulla saattaa tulla esiin asioita, jotak ovat itseltä jääneet huomioitta. Banneri ainakin pitää tehdä vielä uusiksi, jotta sen saisi tasapainoisemmaksi, sivupalkin tekstit kaipaavat parannusta ym ym. Eihän pohja ole mielestänne liian synkkä noiden reunojen vuoksi? Ainakin omasta mielestäni tuo valkoinen kirjoituspohja riittää raikastamaan yleisfiiliksen. Kertokaa vielä tekin mikä kaikki mättää niin katsotaan mitä saan aikaiseksi.

Mutta sitten itse päivän höpötyksiin, eli viime aikoina hankkimiini pinkkeihin ja mustiin asioihin.

1240944925_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näin nuo discofiiliksellä kuorrutetut salamakorvikset muistaakseni Nadjan blogissa ja suuntasin lähes samointein noutamaan omani JC:sta. Hintaa lähes kaikkiin kamppeisiin sopivilla korviksilla oli vaivaiset 2,90 €, joten molempien parien kotiuttaminen ei nollannut pankkitiliäni.

1240944862_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jotkut saattavatkin muistaa esim. täällä nähdyt Vagabondin verkkonilkkurini, jotka pelastin viime syksynä Koskikeskuksen Andiamon alehyllystä kympillä. Kengät lepäsivät ensimmäiset kuukaudet varikolla, kunnes lopulta ymmärsin niiden todellisen mahtavuuden. Kolmisen viikkoa sitten oli paikallisessa ostoskeskus Iso Karhussa jotkut hintahulinat ja Andiamon alehyllystä kimppuuni hyökkäsivät yllä näkyvät pinkkien nilkkureideni pikkusiskot. Jmihinkö hintaan? No kympillä tietenkin! Kengissä on just mahtavaa rokkimeininkiä ja voisin vannoa niiden käyvän täydellises yhteen salamakorviksien kanssa. Suurin osa korkokengistäni on varustettu huomattavasti korkeammalla korolla, joten kaapissani oli juuri tuollaisilla maltillisilla koroilla varustettujen kenkien mentävä aukko. (ihan totta, oli siellä!

1240944970_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Käydessäni tänään töiden jälkeen Citymarketissa, minun ostoslistallani oli hehkulamppuja ja pukupusseja, mutta mitä minä päädyinkään ostamaan.. korkokengät. Tällä kertaa kauppareissu meni kuitenkin siltä osin hyvin, että myös ne listalla olleet tarvikkeet tuli hankittua, aina ei nimittäin käy edes niin hyvin. Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt pinkkejä peruskorkkareita pyöreällä tai tylpällä kärjellä, sillä omistamani viisi vuotta vanhat barbikorkkarit on varustettu varsinaisella noita-akkakärjellä. Olen kovasti yrittänyt tämän vuoden puolella panostaa keinonahkan sijasta vain nahkaisiin kenkiin, mutta tänään halpa hinta sai minut sortumaan. Puoleen hintaan tarjolla olleet karkit kustansivat vain 15 € ja pienenä lohtuna sentäs sisäpuoli on nahkaa. Normaali kokoni 37 oli just sen verran nihkeä, että päädyin ottamaan kolmekasit jotka saavat pelastuksen puolipohjallisista, noista jokaisen kenkähamsterin ystävistä.

1240944942_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten vielä lisää korvien koristuksia. Sain hurmaavat vaaleanpunaiset kitarakorvikset jo talvella Koruharakasta kiitoksena ahkerasta mainonnastani ja nyt kun he saivat käsiinsä myös mustat versiot, postitettiin nekin minulle välittömästi. Kauhean rahakas mainosdiili siis. :D En vielä bongannut noita mustia verkkokaupasta, mutta eiköhän ne pian sinnekin ilmesty.

Olen yrittänyt hieman innostua muistakin väreistä viime aikoina. Hankin esimerkiksi keltaiset korvarenkaat ja pistin mamman Italian-tulias-toivelistalle keltaisen clutchin, mutta kovasta yrittämisestä huolimatta huomaan aina pinkin olevan se parhaiten minulle sopiva tehosteväri. Se vaan toimii!