Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsinkin, niin lauantaina kekkeröitiin Tampereella n. 30 bloggaajatytsyn voimin. Osa porukasta aloitti päivän pienellä shoppailukierroksella, mutta itse pääsin työkiireiden vuoksi liittymään joukkoon vasta juuri iltabileiden kynnyksellä.

Bileiden järjestelyistä vastanneet Nelliina ja Anna-Maria olivat hankkineet käyttöömme biletilan ja sinne mukavaa ohjelmaa ja pikku purtavaa. Super Mukavan naiset kävivät esittelemässä meille osuuskuntansa ja kauppansa toimintaa sekä hieman omia mallistojaan. Ainakin itselläni heräsi pienoista kiinnostusta heidän vaatteitaan kohtaan ja harmittelinkin kovasti sitä, etten ollut ehtinyt tutustumaan itse putiikkiin muiden mukana. Pitänee ottaa suunta kohti Super Mukavaa, kun seuraavan kerran rynnistän Tampesteriin.

1240782724_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Bileissä oli koko illana jan tarjolla huippua musiikkia, sillä loistavan DJ:n lisäksi paikalle oli saatu soittamaan bändi nimeltä Isla. Viimeisenä kuultu Nelliinan ja Sakun tuleva häävalssi herkisti tätä tyttöä sen verran, että tanssilattialle oli päästävä ja miehen puutteessa nojailinkin sitten hehkeään Minttuun. :)

Kuten normi bilemeininkiin kuuluu, piti minunkin räppäillä kasa äärimmäisen edustavia yhteisotoksia itsestäni ja kanssajuhlijoista. Ainakin muistaakseni kysyin tytsyiltä luvat edustavien otosten julkaisuun, mutta jos joku on nyt tahtomattaan tästä huikeassa naamagalleriassa, niin ilmoittautukoon. Mutta mun mielestä nämä nyt vaan oli omaan kameraan tarttuneista otoksista sitä ehdotonta parhaimmistoa. Nopea hyökkäys toisen vierelle, irvistys ja nopea laukaisijan painaminen, siitä on hyvät kuvat tehty. :D

Illan parasta antia oli ehdottomasti se, että ehti jutella niin monen kivan tyypin kanssa. Osa oli vanhoja kavereita, mutta myös uusia tuttavuuksia tuli solmittua. Yhden kanssa puitiin sukulaisuussuhteemme syvät syöverit, toisen kanssa puitiin huuto.net kokemuksia, jonkun porukan kanssa mietiskeltiin yleisiä ulkonäköpaineita ja muutamien kanssa päädyttiin vaan heti heittämään maailman huonointa läppää mm. karjalanpiirakoista ja karvalakeista.. :D Ja monen monta muuta kivaa ja mielenkiintoista keskustelua. Uudet kaverit on ihan huippukiva asia!

1240782754_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näistäkään kekkereistä ei lähdetty kotiin tyhjin käsin, vaan meitä hemmoteltiin aivan huikeilla sponssilahjuksilla, jotka oli pakattu Nanson söpöön kangaskassiin.

1240782656_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ehkä eniten iloa itselleni tuotti Nanson lempivaatemalliston  mahtava musta toppi/mekko, joka minulla on nyt päällä jo toista päivää. Saatte varmasti nähdä sitä myöhemmin päivänasuissa, mutta malttamattomat voivat vilkaista samaista vaatekappaletta jo Marian päällä. Anna-Maria oli mahtavasti onnistunut valkkailemaan kaikille heidän omaan tyylinsä sopivia releitä. Ainakaan omani ei olisi voinut osua enempää nappiin.

Tuon ihanan vaatteen lisäksi kassista löytyi melkoisia yllätyksen kiljaisuja aiheuttanut 75 € lahjakortti nelly.comiin. En olekaan koskaan tilannut kyseisestä putiikista, vaan ainoastaan pari kertaa vilkuillut valikoimaa, joka vaikuttaa melko monipuolisesta, joten ihan kiva päästä törsäämään hieman ilmaista rahaa.Onneksi lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta, joten on aikaa kyttäillä jotain sellaista mikä oikeasti kolahtaa.

Tukkatuotteista ei sitten tule olemaan pulaa ihan pikkuhetkeen, sillä edellisiäkin lahjuksia on vielä iso läjä käyttämättä siitäkin huolimatta, että lahjoitin jotain kavereillekin. Tällä kertaa kotiin viemisinä oli John Friedan shampoo ja hoitoaine bruneteille, eli ihan oikeaa tavaraa tämän hetkiselle tukalleni. Tämäkin merkki on itselleni uusi tuttavuus, mutta ainakin tuoksu lupasi hyvää.

Jotta sellaiset hulinat tällä kertaa. Terkut vaan kaikille paikalla olleille, oli kiva nähdä!