Kuten edellisestäkin postauksesta voitte todeta, olen viime aikoina monen muun tavoin lämmennyt suunnattomasti monikerroksellisille kaulaketjukasoille. Edellisessä päivänasussa nähdyt Indiskan ja Lindexin kaularojut saivat viikonvaihteessa uusia kavereita, kun korulippaaseni muutti yksi Lindexin ketjukasa lisää ja värkkäilin jotain mielenkiintoista myös omin käsin.


Olen jo pitkään yrittänyt etsiä tuollaista ohutta ketjua erinäisistä rautakaupoista väsätäkseni kerrosketjut itse, mutta tuloksetta. Olinkin siis ihan tyytväinen löydettyäni kuvassa näkyvän kasan Lindexistä. Rahapussi keveni kympin verran.

Ehkä enemmän olen kuitenkin innoissani omien pikku kätösteni tuotoksesta, jolle hintaa kertyi kokonaiset 1,60 €. Ihailkaa olkaa hyvä!

Kyllä, näette ihan oikein, klemmareitahan ne on. Tällaisen voi kaikki  konttorirotat askarrella itselleen tylsän työpäivän aikana, ja työnantajan kustannuksella tietysti!  :D Omasta mielestäni tosta tuli aika siisti. Sadan klemmarin boksi maksoi Tiimarissa 0,80 € ja kahdesta laatikollisesta kasasin tuon kaulakorun lisäksi monikerroksisen rannekorun. Toki tuossa on pienet riskit sen kasassa pysymisen suhteen, mutta käytössähän se sitten selviää, että toimiiko viritys lainkaan vai ei. Kunhan pääsen käymään kotikotona ja käsiksi mamman työkaluihin aion kokeilla yhtä mielessäni olevaa systeemiä klemmareiden kiinnittämiseksi, mutta siihen saakka vaan toivotaan, että kasa kestää käyttöä.

Hetken aikaa tuon askartelemisessa meni, kun piti kokeilla niin montaa erilaista variaatiota ja mittailla noita pituuksia  useampaan kertaan. Lopuksi kuitenkin päädyin tekemään niskan taakse vain yksinkertaisen lenkin, josta muut kerrokset sitten roikkuvat. Tuolla tavalla nuo kerrokset "levittäytyivät" hieman paremmin, eivätkä roikkuneet niin tiukassa nipussa. Ostin muuten jo pari boksia lisää klemmareita, sillä mua himottais kasata jotain vielä muhkeampaa. :D

Tajuatteko ollenkaan, vai onko mielestänne ihan dorka idea?

Loppuun vielä mun iki-ihana nukkumattini, heittää teille unihiekat silmiin. Hyvää yötä!