Mä en pysty puolustelemaan tekoani mitenkään. (tälläkään kertaa) Pakko vain myöntää syyllisyyteni. Lieventäväksi asianhaaraksi voitaneen kuitenkin laskea -40% alennus ja kauppiaan siihen vielä hyvää hyvyyttään lisäämä ylimääräinen 10 € alennus. Lähdin eilen illalla ostamaan alushousuja, mutta palasinkin alla näkyvien linjakkaiden rokkinilkkureiden kera. Alushousut jäivät kauppaan.


Ihastelin kyseisiä Vagabondin Volt-nilkkureita jo viime syksynä, mutta euroa vajaata satasta huudellut hintalappu hillitsi sydämeni lyöntejä. Eilen sykettäni ei pidellyt enää mikään ja minä ja pankkikorttini sanoimme kassalla kauppiaan edessä "tahdon" Plussa-kortin toimiessa todistajana. Mä en pysty sanoin kuvailemaan kuinka täydelliset ne ovat. Voin vaan todeta kuinka vääriltä ja typeriltä monet kaapissani olevat nilkkurit alkoivat tuntumaan näiden rinnalla. Kun kohtaa tosirakkauden, niin aiemmat ihastukset kalpenevat siinä rinnalla kummasti. Ehkäpä raskin nyt heittää taas muutamat keinonahkaiset typerät vanhat ihastukset pois nähtyäni ne uudessa valossa rakastuttuani toiseen toden teolla. (Oletteko muuten huomanneet kuinka nää mun kenkäjutut aina kääntyy tällaisiksi rakkauden tunnustuksiksi kaikkine kliseineen ja metaforineen? :D )

Mä kirjoitin tossa jokin aika sitten, että yrittäisin tästä lähtien ostaa ainoastaan sellaisia vaatteita ja kenkiä joihin rakastun tulisesti ja jotka haluaisin kiskoa päälleni sillä samaisella sekunnilla kun kohtaamme. Nuo nilkkurit ainakin kuuluvat siihen kastiin. Heitin samointein jalassa olleet saapikkaani kassiin ja tallustelin kotiin uutukaisillani. Ja aamulla päätin mennä bussilla töihin ihan vain siksi, että voisin viettää päivän yhdessä niiden kanssa. Tänään meitä ei sitten erottanutkaan mikään. Päivän asu piti aamusta työpäivän kautta aina iltaan ja elokuvissa käyntiin saakka. Käytiin murun kanssa katsastamassa teinileffa Kielletty Hedelmä, joka yllätti todella positiivisesti. Pieniä myötähäpeän hetkiä toki koettiin ja jouduin hautailemaan pääni tirskunnan säestämänä murun kainaloon, mutta kokonaisfiilis oli positiivinen ja lopussa tirautin jopa yhden kyyneleen. 

Päivänasusta tällä kertaa tarjolla sekä sisällä, että ulkonä nähdyt synkät kokonaisuudet.


  • takki/H&M
  • laukku/Capo Verso, Sokos
  • paljettibaskeri/Asos
  • nilkkurit/Vagabond


  • blingbling toppi/H&M
  • neulemekko/Lindex
  • korvikset/KappAhl
  • rannekoru/Pilgrim Men

Huomenna olis sitten Radio Suomen taajudella Okaruusunkuja-ohjelmassa klo 12:15 tarjolla jotain sekalaista höpinää minun suustani. "Jotain sekalaista höpinää" sen vuoksi, etten oikein itsekään tiedä mitä sieltä tulee. Alunperinhän toimittaja tuli tekemään juttua aiheesta kenkäfriikkeys, mutta lähes kolmen tunnin jutustelun jälkeen matskua oli kasassa siinä määrin, että hän päätti kasata toisenkin jutun otsikolla "Ihania turhuuksia", eli jotain shoppailu-pölinää se on. Hankala muistaa tarkkaan ottaen mitä kaikkea on tullut juteltua, kun "haastattelu" kesti niin kauan. Se itse kenkäaiheinen jutustelu tulee sit joskus myöhemmin keväällä. Hieman kyllä jännittää, että mitä se toimittaja Minna Korhonen on juttuun leikannut ja miten idiootilta minä olen saanut itseni kuulostamaan. :D En edes pääse itse lähetyksen aikana radion ääreen, kun mulla on just silloin asiakkaita, mutta kuuntelen sen sitten korvat punoittaen myöhemmin Yle Areenasta, jonne huominen lähetys tulee muutaman päivän kuluessa lähetyksestä. Noloilen täällä jo etukäteen..