Helmikuuta on vielä kaksi päivää jäljellä, mutta uskallan jo läväyttää esille kuun ostokset. Lauantaina on tarkoitus mennä hakemaan yhdet varauksesa olevat kengät Biancosta, mutta niihin menee se viime syksynä saadun lahjakortin loppu, joten ne ei mene erityisesti minkään kuukauden kirjanpitoon. (Ehdin jo muuten huolestua, kun en meinannut saada sitä lahjakorttia käytettyä, mutta tänään löytyi alennushyllystä jotain ihanaa ja oikeasti fiksua ja käyttökelpoista eikä mitään kymmenen sentin bilekorkoja. Näätte sitten lauantaina!) Mutta, enempää pohjustamatta niihin helmikuun tuhlauksiin!

Tällä kertaa arvostelen kamppeet asteikolla hitti-huti.


Vagabondin nahkanilkkurit puoleen hintaan 50 €.Nämä olivat ehdottomasti hyvä ostos sekä hinnan, että kaiken muunkin puolesta. Ovat laadukkaat, ajattomat, moneen tilanteeseen sopivat ja täydellisesti omaan tyyliini sopivat. Tuomio: hitti


Nanson pehmoistakin pehmoisempi kimonohihainen poolopaita -70%. Tarkempaa hehkutusta paidasta tässä postauksessa. Hintaa jäi n. 17 €. Tuomio: ehdoton hitti.


Sit päästään tähän minun heikkoon kohtaani.. mustat legginssit kaikissa muodoissaan.

Vasemman puoleiset ovat uusimmat ja vaatekaappini ehdottomasti kiiltävimmät ja kumimaisimmat tulokkaat. Ne ovat kotoisin Onlysta ja hintaa oli n. 27 €. Tulette näkemään tarkemmin päivänasuissa varmaan hyvinkin pian. Tuomio: en ole vielä käyttänyt, mutta todennäköisesti hitti

Keskellä ebaystä huudetut paljettilegginssit, jotka eivät ole päässeet päälle lainkaan, enkä tiedä tulevatko koskaan pääsemäänkään. Niin kuin jo joskus aiemmin kirjoitin, niin noita varten pitäisi olla sisäreisiläskitön länkisääri. Pistelevät hieman ikävästi ja paljetit rahisee kävellessä äänekkäsäti vastakkain. Kuukausia mä noita vastustelin ja sitten typerys sorruin. Pitää nyt vielä koittaa keksiä jotain kivoja asuja noiden ympärille ja testata voiko paljettirahinan kanssa elää. Hinta n. 24 €. Tuomio: tod.näk. huti

Viimeisenä viime perjantaina postimiehen kiikuttamat ruttu wetlookit eBaystä hintaan 17 €. Olivat tänään ekaa kertaa päällä ja pahsti tuntuu siltä, että ovat mulle reippaasti liian suuret. Valuvat koko ajna ja lahkeet on ihan julmetusti liian pitkät. Muuten olisivat ihan mahtavat. Jään harkitsemaan kauppaanko nämä pois ja tilaan pienemmät tilalle. Tuomio: sekä hitti, että huti

Ajattelin tehdä postauksen, jossa esittelen kaikki nuo uudet kalsarit jalassa ja pääsette sitten antamaan arvioitanne, mitä niiden kanssa tulisi tehdä. Mä todellakin tarvitsisin jotain hoitoa tähän leggarimaniaani. En edes tiedä monetko erilaiset mustat pitkät kalsarit eri pinnoittella omistankaan. Mut se on vähän sama kun jotkut ostaa farkkuja eri pesuilla. Kaverit oli nähneet noi Onlyn legginssit toissapäivänä kaupassa ja todenneet, et "Tuhlauksella on noi jo ihan varmasti!" joten kun seuraavana päivänä kysyin toiselta heistä, että "Arvaa mitä ostin?", oli hänellä vastaus valmiina. :D

Ylläolevasta kuvasta löytyy myös (jos oikein jaksaa pinnistellä näköaistiaan) muutamia koruja. Veromodan niittikuvuinen rannerengas 8 €, hitti. Indiskan metallirengas kaulaketju 8 e, hitti. Nanan loppuunmyynnistä ostettu hammaskaulakoru 10 €, hitti ja samasta lopuunmyynnistä sormus, josta kuvaa kenties myös joskus myöhemmin, 12 €, hitti.


Pitkä liivisysteemihässäkkä Lindexistä. Oikea hinta oli 24,95 €, mutta sain siitä -30% alennusta. Ilmaisin kassalla harmistukseni siitä, että edelliset alekupongit olivat ehtiä vanhentua, jolloin myyjä kaiveli jonkun alekoodin, joita olivat jakaneet ystävänpäivänä ja antoi minulle alennuksen. Ystävällistä, sanoisinko! Hintaa jäi siis 17,45 €. Ihastuin hässäkässä sen muunneltavuuteen, esim. eilen se oli päälläni muodostaen solmun avulla epäsymmetrisen mekon. Tästä myös kuvaa joskus kun taas päätyy päälle. Tuomio: yhden käyttökerran perusteella hitti.

Onlyn reikäinen pellava-viskoosineule on jotain, mitä olen etsinyt jo vuosia. Näin sen ensin hiekanvärisenä ja tajusin sillä sekunnilla, että jos sama löytyy mustana, on minun saatava se. Ainoa miinuspuoli neuleessa on se, että se tarttuu jokapaikkaan ja siksipä siinä onkin jo useita lankalenkkejä, jotka kaipaisivat korjausta. Mutta ihanaihana silti. Hinta kyllä hieman kirpaisi VM vaatteeksi 39,95 €. Kivan matriaalin vuoksi suostuin kuitenkin tuin hinnan pulittamaan. Tuomio: Hitti.

Kuvassa myös Indiskasta kahdella eurolla löydetty kimaltava kapea huivi. Kiva, mutta tarpeeton, ostin lähinnä halvan hinnan vuoksi, eli motiivi oli typerä.  Ja kaiken lisäksi siitä karisee hilettä. Tuomio:hutiKosmetiikkatarpeet tuli tyydytettyä tammikuussa sen verran perinpohjaisesti, että tässä kuussa selvittiin yhdellä tarveostoksella ja yhdellä turhanpäiväisellä hömpällä. Biothermin puhdistusaine on osoittautunut vallan mainioksi eikä hintakaan huimannut Feeluniquessa päätä, 12 €. Tuomio:hitti.

Tarpeettomien, mutta niin ihanien ostosten sarjaan menee itselleni ystävänpäivälahjaksi Sokoksen alepöydästä ostamani Diorin hohdepuuteri. Varmaankin upean rasiansa vuoksi puuterilla oli normaalihinta ollut huikeat 79,90! Minä kuitenkin maksoin siitä kyseiselle merkille vaivaiset 23 €. Kiva tuote, jota ilmankin olisi pärjännyt. Tarpeellisuusmittarilla mitattuna tuomio: huti, mutta ihanuusmittarilla: hitti.


Mitäs ne kaikki sitten tekikään yhteensä? Liikaa, mä tiedän. Vaatteisiin ja kenkiin n. 190 €, koruihin ja asusteisiin 40 € ja kosmetiikkaan 35 €. Aijaijai! Ei ollenkaan mieltä ylentävä tulos. Maaliskuuksi siis otetaan tavoitteeksi pienentää summaa huomattavasti ja eliminoida hutiostokset. Tavoitteisiin kirjataan myös mustien legginssien välttäminen. Ja olisiko noita mustia kamppeita nyt sit hetkeksi ihan riittämiin? Jos halutaan kaivaa jotakin positiivista tästä ostosmässäilystä, niin onnistuin välttämään kaikki VM-trikoosudenkuopat, aivan niin kuin suunnittelinkin.

Olisin selkeästi voinut jättää ostamatta paljettileggarit, Indiskan huivin ja Diorin puuterin. Ruttulegginssit olisi ollut hyvä tajuta ottaa pienempänä. Lindexin liiviviritykseen en ehkä rakastunut ihan siinä määrin, että se olisi ollut pakko kiikutta kotiin. Katumus nolla-sarjaan pääsevät Nanso, Vagabond, VM neule ja Onlyn leggarit sekä puhdistusaine. Korut ovat pientä kivaa, joilla piristää asuja pikkurahalla, joten en osoita katumusta.


Tammikuussa tehty kallis laukkuostos onnistui hillitsemään muita ostoksia siinä määrin, että laukusta huolimatta koko kuun vaate- ja kenkäostokset jäivät samoihin loppulukemiin kuin helmikuussa. Tämä kuu voidaan siis katsoa melkoiseksi repsahdukseksi.Ehdottomasti siis lisätarkkaavaisuutta kaivataan. Ensi kuussa toivottavasti fiksummin! Ehkäpä voisin tilipäivänä päättää summan, jonaa saan hyvällä omallatunnolla laittaa vaateostoksiin, niin ei tulisi sitten lopputulos yllätyksenä. Taidankin testata sellaista taktiikkaa tällä kertaa! Tammikuun käräjät voit kerrata tästä!

Eipä muuta kuin teidän vuoro antaa tuomionne!