Sekä Kate, että Minttu nakkasivat minua kuvahaasteella:

1. go to the 4th folder in your computer where you store your pictures.
2. pick the 4th picture in that folder.
3. explain the picture.
4. tag 4 people to do the same!

Vähän jouduin soveltamaan, kun se neljännen kansion neljäs kuva olisi ollut kuva ystävästäni alusvaattet päällä hänen ollessana raskaana ja sellaista nyt ei ihan sovi tänne laittaa. :D Jätin siis muutamia sellaisia kansioita kokonaan huomioimatta laskuissa, jotka sisältävät ns. julkaisukelvotonta materiaalia. Tuollainen sieltä sitten jonkun laskutavan mukaan osui..



Kuvassa komeilee meidän keittiön lamppu, jonka olen itse omin pikku kätösin väsännyt muutama vuosi sitten. Kakkuvuoka, vanhat ruokailuvälineet ja kristallit löytyivät mamman kätköistä ja lampun kannan + sähköjohdon ostin kaupasta alle kympillä. Sit vaan poralla reikiä kakkuvuokaan ja ruokailuvälineisiin ja rautalankaa väliin. Idea tuohon lähti jostain sisustuslehdessä nähdystä useamman sadan euron härvelistä, mutta hieman pääsin itse halvemmalla. :) Kuva on otettu itse asiassa sellaista postausta varten, jossa oli tarkoitus hieman esitellä mun kotia, mutta sotku oli niin kamala, etten päässyt hommassa kovinkaan pitkälle..

Ja kuten lähes aina, jätän tottelematta ohjeita, enkä haasta ketään, sillä lähes kaikilla tämä on jo pyörinyt.


Höpöttelin tänään yli kahden tunnin ajan sille radiotoimittajalle. Toivotaan, että se saa leikeltyä mun puheripulista edes muutaman suht järkevän virkkeen peräkkäin... vähän jännittää miltä jutut loppujen lopuksi kuulostaa. Tulee todennäköisesti kaksi erillistä juttua, eli toinen missä höpöttelen kengistäni ja toinen missä jutustelen bloggaamisesta. Tulevat todennäköisesti eri viikoilla sitten ulos, mutta tarkoista päivämääristä ei vielä tietoa.

Mä meinaan nyt ottaa päikkärit!