Neiti superhymy aka MouMou heitti minua seuraavanlaisella törppö & purnukka-aiheisella haasteella:


TEHTÄVÄNANTO:
1. Linkitä henkilö, joka haastoi sinut.
2. Esittele päivittäiset spraytuotteesi kuvien kera, esim. vartalotuoksut, hiuskiinteet yms.

3. Haasta 3 tai useampia bloggaajia.

Koska omat aamu- ja iltarutiini saattavat hieman vaihdella päivittäin, kaivelin kuvaan ne suihkittavat tuotteet, joilla läträsin itseäni tänä aamuna.



  • Tigin Superstar Queen For a Day - tököttiä ruiskin tukkaani ennen föönausta saadakseni ylikasvaneesen kuontalooni hieman kuohkeutta ja ryhtiä.
  • Tänään ensimmäistä käytössä ollut Schwarzkopfin Got2b Smooth 'n chic tukkalakka päätyi ostoskoriin pitkälti ylisöpön putelinsa vuoksi. Unohdin tilata udden Tigin lakan ja jouduin turvautumaan pikaiseen markettiostokseen, joten tein valintani puhtaasti esteettisin perustein. Pitävyydestä en osaa vielä yden päivän perusteella sanoa mitään, mutta tuoksu on aika karkkinen. Lisäksi pullosta roikkuu söpöjä muovihärpäkkeit,jotka ei näy kuvassa. Hintaa tuolla pissispullolla oli Sokoksella 5,90 €.
  • Aamu lähtee käyntiin, kun suihkuttaa naamalle Guerlainin Issima sarjan virkistävää ja rauhoittavaa kasvovettä. Mulla on tuo pullo välillä yöpöydällä ja ruikkaan tavaraa naamaan, jotta saisin silmäni auki. Auttaa ihan oikeasti, kun se on niin ihanan viileää. Sitten se ehtiikin muhia kasvoilla sopivan aikaa matkalla kylppäriin. (ei meidän p****reiän kokoista vessakoppia kyllä voi kutsua kylppäriksi.. mut on siellä amme!!)
  • Tuoksua vaihtelen päivittäin fiiliksen mukaan, tänään juoksin läpi Lacosten Touchof Pink-pilven. Kuvaa melko hyvin varustetusta tuoksuhyllyköstäni ja tietoa lempituoksuistani löydätte tästä blogiurani toisesta kunnon postauksesta.


Sitten yks aika jännä juttu.. Mua tullaan maanantaina haastattelemaan Radio Suomen Okaruusunkuja-nimiseen ohjelmaan. Toimittaja otti tänään blogini kautta yhteyttä,kun etsiskeli jotain kenkäfriikkiä juttuunsa. No, tottakai minä voin höpötellä kengistä! Se toimittaja matkaa ihan Helsingistä saakka erikseen tekemään haastista, koska kyseisen ohjelman jutut tehdään aina haastateltavien kotona. Onneks ei tarvii radiota varten laittautua! :D Ohjelma tulee launtaisin ja jokaisessa puolen tunnin lähetyksessä on kaksi aihetta, eli ihan pitkä juttu on ilmeisesti luvassa. Siitä, minä lauantaina minun haastikseni lähetetään, ei ole vielä tietoa, mutta informoin teitä sitten kun tiedän.


Ja loppuun taas muutamia tänään huuto.nettiin lisäämiäni tuotteita.


KappAhlin ruskea pellavasekoite liivi koko 40


DAY Birger et Mikkelsenin uusi puuvillahuivi



Seppälän Link-malliston paljettitoppi koko M


+ muutamia muita

Loppuviikon aikana tulossa vielä ainakin yks käyttämätön Fransan musta kotelomekko, käyttämättömät Espritin ruskeat suorat bisnes-pöksyt, Benettonin uusi valkea kolmeosainen liituraitapuku ja kenties luonnonvalkoinen silkkinen paljetti minimekko/tunika. (nähty tässä postauksessa)