Näin vuoden viimeisien tuntien aikana onkin hyvä ottaa kertaus vuoden parhaista asioista tähän blogiin kuuluvilta ja sen sivuamilta aihealueila.


Vuoden paras tapahtuma

Ihanien kummipoikieni Himpulan ja Viken syntymät heti alkuvuodesta. Vihdoinkin on syy ostella suloisia lasten vaatteita!


1694083.jpg


Vuoden paras vaate

Ehdottoman ykkösijan vie mamman neuloma täydellisyys! En ole vielä törmännyt yhteenkään omaan asuuni, jonka päälle vedettäväksi tuo henkäyksen ohut, mutta niin lämmin ihanuus ei sopisi.

1996547.jpg



Vuoden parhaat kengät

Tänä vuonna haaviin on tarttunut ainakin kahdet aivan ylivoimaisen mahtavat jalkineet, joita ilman en mitenkään voisi kuvitella enää tulevani toimeen. Molemmat sopivat lähes minkä tahansa vatteideni kanssa ja ovat niin mukavat, että niillä jaksaa talsia päiväkausia. Muutaman päivän reissuille, joille jaksaa raahat vain yhdet kengät, valikoituu aina jommat kummat näistä.

Alkuvuodesta Ellokselta tilatut Bullboxerin biker-tyyliset saappaat kustansivat -50% alekupongin kanssa hieman alta viiskymppiä.

1327266.jpg

Yllättävältä taholta saadulla Biancon lahjakortilla hankin syksyllä jo hetken aikaa kuolaamani ihanat harmaat nahkasaappaat. Hinnan kansaa kävi hyvä tuuri, sillä normaalihinnalla 139 € kustantaneet mahtavuudet sattuivat ostoskeskusksen miinus viirus-päivillä silmiini viidellä kympillä. Muutama viikko myöhemmin kenkien hinta oli jälleen normaali, eli sain hyvän välistävedon. Toinen puoli lahjakortista odottelee edelleen käyttöä.

1953237.jpg


Vuoden parhaat laukut

Tukholman reissun shoppailublokin pelastanut Mexxin jättikokoinen veska on osoittautunut korvamattomaksi aarteeksi, joka muuntautuu työpäivien läppärilaukusta aina muutaman päivän reissun hoitavaksi matkalaukuksi.

2035826.jpg

Bilelaukkujen kärkiniminä on tänäkin vuonna pysytelleet mustat clutchit, joista on mahdoton valita yhtä parasta. Minkään muunlaista veskaa ei varmankaan ole baariin suunnatessani kädessäni näkynyt.

2068486.jpg


Vuoden paras kirpputorilöytö

Kirppareiden kiertely on viime aikoina hieman hiipunut, ja siinä asiassa voisikin taas ryhdistäytyä tulevan vuonna. Muutamia helmiä muiden poisheittämistä kamppeista ehti kuitenkin löytyä. Ykköspaikalle nousee ehdottomasti Espoosta kahdella eurolla löydetty punainen nahkalaukku.

1361604.jpg


Vuoden paras asu

Tähän voisi yksinkertaisesti vastata legginssit ja mustat mekot, koska sellainenhan asuni on 90 % ajasta. Jos nyt kuitenkin jonkun erityisen suosikin tähän kaivelisi niin se voisi olla vaikkapa...

1242280.jpg

Niin perus-minua, mutta kerrankin pienellä värin pilkahduksella! Ja mukana minulle niin rakasta lakeeria.

Mustana hevosena otetaan mukaan vielä yksi alkuvuoden asu, joka ei yllättäen olekaan musta. Jotenkin tykkään tuosta takin ja söpön pipon luomasta tyttömäisestä fiiliksestä ja mukaan on päässet mahtavat, myöhemmin suoden aikana vähälle käytölle jääneet, Vagabondin pronssiset nilkkurit ja mammalta saamani Benettonin laukku. Pitäisköhän taas uskaltautua vetämään päälle myös noita kaapista löytyviä ruskeita juttuja?

1264304.jpg

Sori, näitä tulee vielä yksi. Kunniamaininta on annettava ihanalle itse suunnittelemalleni juhla-asulle, joka jälleen kerran sai minut tunteman oloni tyylikkäämmäksi, pidemmäksi ja hoikemmaksi kuin olenkaan. Tällä koltulla on menty jo monet häät, ja mennään varmasti vielä tulevaisuudessakin, niin hyvin minä siinä viihdyn. Elokuisissa kaverin häissä kokonaisuus meni mielestäni aika nappiin asusteita myöden. eikä edes ylikasvanut tukka onnistunut pilaamaan kokonaisuutta.

1789829.jpg


Vuoden paras tuoksu

Vaikka minulla ei olekaan yhtä selkeää tuoksusuosikkia ja vaihtelen tuoksua lähes päivittäin, on tänä vuonna noussut vanhojen parfyymiystävien rinnalle taas yksi uusi vahva tulokas. Miss Dior Chérie. Kuva on totaalisen epäonnistunut esinekuvausharjoitelmani, jota en voinut palauttaa kouluun, joten laitetan se nyt esille täällä.

1932086.jpg


Vuoden paras trendi

Harakka kun olen, niin kyllä minä eniten olen nauttinut paljeteista ja kiiltonahasta, kiiltäviä leggareita unohtamatta!

1808589.jpg


Vuoden paras yllätys

Kutsu muotibloggarien Tukholman reissulle. Oli ihan mahtavaa päästä tapaamaan livenä noita kivoja tyttöjä ja koko reissun sisältökin oli mita mainiointa. Extra-pojot matkan loistavasta ajankohdasta, pimeä ja stressin täyteinen syksy kaipasikin muutman päivän irtiottoa arjesta.

2192834.jpg

Kollaasin saa klikattua isommaksi


Vuoden paras levy

Tiheimmälle repeatille tänä vuonna on tainnut yltää nyt joulukuussa syntymäpäivälahjaksi saamani Kings Of Leonin Only by the night. Kyseinen lätty ei sisällä tämän tytön mielestä ainuttakaan huonoa biisiä.

2192844.jpg

Eiköhän niitä siinä jo ollutkin. Nyt jatkan limaisena ja kipeänä peiton alla nuokkumista kera jonkun elokuvan. Tänään onkin silmien ohi vilahtanut rainat 27 Dresses ja aina yhtä mahtava Casino Royale. Vai olikohan se herra Graig se aina yhtä ihana, eikä suinkaan se elokuva..



Hyvää uutta vuotta kaikille teille!!
Palataan asiaan ensi vuonna.