Joulupukki on selvästi ajan hermolla ja seuraa myös blogeja, tai siltä ainakin vaikutti viime jouluna, sillä täällä esittämäni joulu- ja valmistujaislahjatoiveet kävivät melko tarkasti toteen. En edes tajunnut olleeni niin kilttinä, että olisin ansainnut kaiken sen. Nyt on edessä sekä synttärit, että joulu, joten laitetaanpa taas esiin sellaisia hyödykkeitä ja turhukkeita, joten löytymistä kuusen alta en pistäisi lainkaan pahakseni. Sitä, miten kilttinä olen ollut, on vaikea itse arvioida, mutta tontuilla on varmaan asiasta kaikki tarpeelliset merkinnät. Laitankin lahjatoiveita reippaanlaisesti ihan siltä varalta, että olisin ollut ihan hurjan kiltti ja siksi, että pukilla olisi valinnan varaa ja minulla mahdollisuus yllättyä. :)


2111469.jpg

  • Kenkäfriikille kelpaisi korkkariaiheinen kalenteri, ja koska oma koulutyönä toteutuva kalenteri ei ehdi vielä ensi vuodelle, olisi hyvä vaihtoehto esim. tuo ainakin Bookdepositoryltä löytyvä versio, jossa on kengän kuva jokaiselle vuoden päivälle. 
  • Koulutöitä ja muita kuvankäsittelypuuhia olisi mukavampaa ja tehokkaampaa tehdä, jos apuna olisi piirtopöytä. Omaan käyttööni riittäisi mainiosti koko A6. Hyväksi havaittu merkki on Wacom.
  • Viime jouluna pukki toi pleikkarin ja singstar pelejä joten nyt olisi mukava saada uusia lauluja laulettavaksi ja mikä levy olisikaan parempi kuin Singstar Suomirock! Siinä on kaksi biisiä Stellaa! Tämä on kenties jo tulossa synttäriksi.. toivottavasti, sillä syntärikekkereillä olisi jo kiva laulaa uusia biisejä.  edit: SAATU JO!
  • Joulu ei ole onnistunut, jos kuusen alta ei löydy yhtään ainutta kirjaa. Tänä jouluna paketeista voisi löytyä esim. kuvassa näkyvät Madonna elämänkerta ja Remeksen uusin jännäri Pyörre sekä Sofi Oksasen Finlandia-ehdokas, Puhdistus
  • Minusta olisi kiva kyykkiä lattialla yhdessä murun kanssa palapelin ääressä pähkäillen, joten meille yhteiseksi lahjaksi sopisi oivallisesti esim. suuri Viivi ja Wagner palapeli.
  • Peten biisivalinnat edellisessä Idols-lähetyksessä olivat jälleen aivan loistavia! Olinkin ehtinyt luukuttaa Kings Of Leonia youtubesta jo usemman viikon ajan. Heidän uusin levynsä Only by the night olisi mitä miellyttävin musiikkilahja. Edit: TÄMÄKIN TULI JO SYNTTÄRILAHJAKSI!
  • Siitäkin huolimatta, että Sinkkuelämää-leffa tuli katsastettua jo kesällä teatterissa, tahtoisin saada sen DVD:nä omiin kokoelmiini. Täytyyhän ne kymmenet ja kymmenet vaatteet päästä näkemään kera pysäytysmahdollisuuden!  Edit: SAATU JO!
  • Talvikampe-inventaario paljasti pienen epäkohdan hansikkaiden suhteen, joten pukki voisi pitää silmät auki makeiden nahkahanskojen suhteen. Käsineet saisivat mieluiten olla mustat ja niissä olisi kiva olla yksityiskohtia kuten niittejä tai vetskareita. Parit lupaavat bongattu jo Ratsulasta ja myös GT:n käärmekuvioiset yksilöt olivat aika kelpoiset. Räyheiden yksityiskohtien puutteessa, myös yksinkertaiset violetit hanskat voisivat toimia.
  • Violetti kiiltävä suurehko laukku sopisi edelleen kainalooni.

2111185.jpg

  • tarpeellisiin kamoihin kuuluu nätti känykkäpussi suojaamaan uuden puhelimeni suurta näyttöä naarmuuntumiselta. Esim. kuvassa näkyvät Gollan versiot ovat aika nättejä. Meinasin itse asiassa tänään sortua Nasu-kuvioiseen pussukkaan, mutta siinä oli tyhmät kaulanarut, joten jäi vielä kauppaan. Edit: TULI JO SYNTTÄRILAHJAKSI!
Muuta:
  • Suunnittelen hankkivani alkuvuodesta kuntosalikortin, enkä pistäisi pahakseni, jos pukki tai joku tontuista haluaisi sponssata pari kuukautta. En kehtaisi mitenkään luistaa liikunnasta, kun tietäisin, että laiskuuteni laittaisi jonkun toisen rahoja hukkaan. :D (vinkkaatko mamma tästä vaikka isi-tontulle!)
  • Snö of Swedenin koruilla ei edelleenkään voi mennä kauheasti harhaan. (vink, vink muruseni!) Mieluisia värejä: musta, violetti ja punainen
  • Punaviinivarastoni on tällä hetkellä hieman heikonlainen, joten esim. Chileläiset, Etelä-Afrikkalaiset ja Australialaiset herkut olisivat hyvin tervetulleita.
  • Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä... suklaa! Tarvitseeko sitä nyt oiekasti edes mainita?