Kävin tänään töistä tullessani moikkaamassa kavereita tuossa kotiani vasta päätä sijaitsevassa vanhassa työpaikassani ja lukaisin samalla baaritiskin äärellä viikonlopun lehdet. Arvatkaas mikä kirvoitti pienen yllättyneen kiljahduksen huuliltani?

Iltasanomien viikonloppuliitteen Bloginostosta löytyi tutun kuuloinen virke!

2161690.jpg

Piti ihan ihan pyytää, että saisin repiä sivun itselle talteen, ja sainhan minä. Olipas hauska launantai-illan ylläri!

Mulla oli tänään töissä vaan kaksi kuvausta, mutta jäin niiden jälkeen vielä viideksi tunniksi photoshoppailemaan kuvia muutamaa joululahjaa varten. Huomenna pitäis jaksaa vielä hiukan ja maanantaina muutama kuva odottaa kehystämistä. Sit on ihan kaikki joululahjat hommattu. Tai no, huomenne mennään murun kans hakemaan vielä pari juttua sen sukulaisille, mut mun oma suku ja kaverit on hoideltu. Innostuin eilen hiemn Lindexin "Osta lasteenvaatteita tai alusvaatteita 30 eurolla, niin saat kympin alennusta"-tarjouksesta ja täräytin itselleni violetin alusvaatesetin (joo-o, mä löysin kerrankin sopivat liivit Lindexiltä!) ja Himpulalle ja Vikelle (molemmat mun kummipoikia) söpöjä kamppeita joulupakettiin. Oltiin kyllä mun siskon kans sovittu, et menen sit vasta alennusmyynneistä hakemaan Himpulan joulu- ja synttärilahjat, kuntoiseissa oli vaatteita, mut eikös toikin nyt ollut vähän kuin alennusmyynti! Shoppailen pikku muruselle lisää sit joulun jälkeen. Täytyykin muuten laittaa teille joku päivä uusia kuvia himpulasta, joita just tänään tein, se murunen on edelleenkin ihan söpöintä maailmassa!

Niistä eilen ostetuista rintsikoista vielä. Ostin ne ihan siitä ilosta, että ne on violetit. On niin kiva saada pitkän huonon rintaliivikauden jälkeen niiden Changesta ostettujen mustien kaveriksi vielä yhdet värikkäätkin. Ja kuten jo rintsikkapostaukseni kommenttilootasta saattoi päätellä, en ollut ainoa, jonka Changen aakkoset olivat päässet yllättämään. Moni kertoi Changen koon olleen parikin kuppikokoa isompi kuin useimmilta muilta merkeiltä. Omat Changen liivini olivat siis kokoa 80G, kun taas Lindexistä sain ängettyä päälleni koon 85DD. Sattui siis vaan hyvä malli, koska normaalisti kyseinen koko LIndexistä saa tötteröni pahemman kerran tursuilemaan yli äyräiden. Lindexin ympärys 80 oli  muuten huomattavsti ahtaamman tuntuinen kuin Changen kasikymppinen. Mutta pitkän itkuisen kuivan rintaliivikauden jälkeen olen siis shopannut kahdet hyvät rintsikat reilun viikon sisään! Jei!

Taidankin mennä ja pukea ne uudet violetit uutukaiset pitsipöksyineen vetoketjumekkoni alle ja lähteä murun kanssa pyörähtämään ulkona kunhan hänen pokeriturnauksensa loppuu. Eli nyt meikkiä naamaan, töhnää tukkaan ja baanalle!