Syöksyin heti tänään töiden jälkeen Bianco-parittajan luokse järjestämään treffejä minulle ja eilen nähdylle nettirakkaudelle. Valitettavasti hän ei ollut yhtä innokas tapaamisen suhteen eikä tyyppi tiskin takana löytänyt ihastustani edes heidän tulevien tarjokkaiden katalogistaan. Voi siis hyvin olla, että minä ja niitit emme päse treffeille ainakaan tässä kaupungissa. Toisaaltahan se olisi suuri helpotus, ainakin rahapussilleni, mutta toisaalta niin kauan, kun en pääse tosielämässä toteamaan rakkaustarinaamme täysin mahdottomaksi, jää se kummittelemaan mieleeni. Ihastus olisi niin paljon helpompi unohtaa, kun sen vastapuolen olisi todennut livenä ihan törpöksi. Ihan varmasti ne olisivat ihan hirmu huonot jalassa.. olis ne!
Mutta se siitä jauhamisesta, ettette ihan kyllästy. :)

Eilen siirtäessä kuvia puhelimesta koneelle löytyi myös pari otosta viime viikonvaihteelta. Tuli käytyä pikaisella vajaan vuorokauden mittaisella rentoutusreissulla muutaman kaverin kanssa. Mökkioleilu sisälsi tietenkin saunomista ja syömistä ja huonoa läppää. Aamulla silmät sai kunnolla auki vasta sitten, kun alhaalta kuului seuraavat sanat "no niin, tiskit on nyt sit kaikki jo hoidettu!". Ajoitus on todella tärkeää. ;D

Noin nätiltä siellä maanantaina näytti, kun vesisde ei vielä ollutt tuhonnut talven ihanuutta.

2102044.jpg


Ja toki sieltä kamerasta löytyi sitten maanantainen päivänasukin.. Kerrankin hei jotain muuta kuin musta tunika ja leggarit! Ettepä pääse sanomaan, et on aina samaa. ;D


2102037.jpg

  • housut ja takki/merkistä ei tietoo, mut ostopaikka TopSport
  • tennarit/Adidas Superstar
  • hattu/H&M
  • huivi/mamman vanha, kudottu 70-luvulla palestiinalaisten pakolaisleirillä. Eli aitoa kamaa. Huivi on kuuluut omaan vakiovarustukseeni jo yläasteajoista lähtien. En luopuis ikinä.


Ja loppuun vielä muistutus: Tukholman reissun stailauskisan äänestys jatkuu vielä neljän päivän ajan. Vaikka peli taitaa olla jo enemmän kuin selvä, niin jos ette ole vielä käyttäneet ääntänne, niin käykää ihmeessä äänestämässä omaa suosikkianne! (Ja alle itserakkaasti mikäs muu kuin oma kuva.. ;)


2034165.jpg

Ton mekon jääminen kauppaan harmittaa vieläkin ihan pikkuisen.. Kun nyt saisin tänne sen kuvan viime viikkoisesta neulemekkohankinnastani, joka ihan hieman lohduttaa. Mä haluun mun valokuvaajan kotiin!