Niin monet kiiltonahkaiset kengät kun mun komeroista löytyykin, niin tänään Ratsulassa vastaan osui jotakin mitä minulta vielä puuttuu. Björn Borgin kiiltonahkaiset peep-toet niittikoristeilla!!! Lääh! Hintaa oli jotain 70 tai 80 €, eli aika hintavat, jotta viitsis ostaa kiiltonahkakokoelman jatkeeksi.


1982829.jpg


Valitettavasti mulla on tällä hetkellä menossa itsehillinnän kausi shoppailun saralla, koska haluan säästää vähät rahani muutaman viikon päässä häämöttävälle Tukholman reissulle.  Ja oikeasti, olisiko mun mitään järkeä hankkia noita kenkiä vaikkei olisikaan shoppailunhillintäkausi? Ehkäpä ei. Mutta ihanat ne on, ja olivat vielä miellyttävät jalassakin.

Samassa kaupassa oli myös muutamia aika upeita Friis Companyn nilkkureita ja saappaita. Ja mikäs muu niissä minuun vetosikaan kuin kiiltonahka! Mulla on joku paha vika ton lakeerin ja myös paljettien kanssa. Osaisitteko neuvoa, olisiko missään sellaista anonyymit harakat tukiryhmää?

Nyt siis keskitän vaan haaveiluni tulevaan shoppailureissuun ja yritän pihistellä rahojani niin, että saisin sitten ihan luvan kanssa tehdä siellä muutamia ostoksia. Muruni on niin ihana, että lupasi antaa minulle ihan mukavan shoppailu-apurahan reissua varten. Hän on ollut nyt jo pari kuukautta kaukana pohjoisessa reissuhommissa, joten on ihan reilua, että minäkin pääsen hieman hyötymään hänen päivärahoistaan, kun olen täällä joutunut yksinäni ikävöimään. :)



Mulla on mielessä pari juttua, jotka haluaisin Tukholman reissulta ostaa..


Olen himoinnut näitä American Apparelin korkeavyötäröisiä kiiltöviä legginssejä jo tovin, mutta en ole halunnut maksaa kovia postikuluja yhden tuotteen takia. Toivotaan siis, että ehdin piipahtamaan AA:n liikkeessä ja että sieltä löytyisi nämä mahtavuudet palvelemaan minua tulevana talvena. Ainakin nettikaupassa pöksyjen hinta on 44 €, mutta se ei tunnu ihan mahdottoman pahalta uhraukselta jostain sellaisesta, minkä tiedän tulevani käyttämään ihan puhki.


1982926.jpg

Violetti iso laukkukin on ollut haaveiden kohteena jo koko syksyn ajan ja hinku sellaisen kainaloon saamiseksi vain pahenee päivä päivältä. Kirpputorilta löytämäni muutaman euron violettilaukku on ihan kiva, mutta ei riittävän tilava arkipäivien kantojuhdaksi. Haussa siis sen kokoluokan veska, että se nielee sisäänsä mm. läppärin + kaikenmoista muuta sälää. Ihanteellisin kassi olisi mitäs muutakaan kuin kiiltävä, mutta riittävän ihanan mallin sttuessa vastaan voin joustaa materiaalitoiveissani.


1983029.jpg
Kuvat: net-a-porter, nordstrom, river island

Kuvan laukuista yksikään ei ole haaveideni mukainen, mutta värit ja kokoluokka on kaikissa ihan passeli. Olen itse asiassa nähnyt tähän mennessä parhaan oman budjettini mukaisen violetin kaunokaisen jossain Suomalaisessa akkain lehdessä ja se oli merkiltään O.i.s. Eikös kyseinen merkki ole myynnissä Aleksi 13:ssa? Kyseinen puoti avattiin täällä Porissa jokunen viikko sitten, joten täytynee suunnata sinne, jos ei Tukholmassa nappaa.

Violetin laukun lisäksi olisin kiinnostunut myös harmaasta laukusta, sillä sellainenkin puuttuu kokoelmistani ja harmaat saappaani voisivat kaivata kaveria. :) Harmaan laukun kaipuun sytytti tämä Nordstromilta bongaamani laukku (jonka merkkiä en kyllä muista..).

1983051.jpg

Varsinaisella ostoslistalla ei siis ole noiden legginssien ja laukun lisäksi muuta. Mutta totuushan on, että tarkoituksellinen metsästys harvoin tuottaa tulosta, joten pidän mieleni avoinna monille muille ihanille löydöille enkä masennu vaikka ostoslistan kamat eivät  päätyisikään mukaani. Jotain uutta ja syksyn ankeutta piristävää toivon kuitenkin reissulta löytäväni. En pistäisi pahakseni, jos vaatekaappiini muuttaisi vaikkapa joku ihana uusi mekko. Alla näkyvät silmääni miellyttävät koltut löytyisivät TopShopista, ehkäpä reissulla eksytään sinnekin..


1982933.jpg 


Tällaista haaveilua vaan tällä kertaa. Päällä tänään ihan samat kamppeet kuin eilenkin ja eiköhän huominenkin tule vedettyä samalla turvallisella "musta mekko + neuletakki"-linjalla, joten näissä ei ole paljoa esittelemistä. Myöskään tänään kampaajan lyhentämä tukka ei kestä vielä päivänvaloa, sillä väri puuttuu. Mutta sama malli kuin edelliselläkin kampaajakäynnillä, eli lyhyttä ja pystyyn nostettavaa ja värikin pysyy edelleen mustana. Ei siis mitään kovin uutta senkään auringon alla, mutta pistän silti kuvaa kehiin heti kun kuontalo on esittelykunnossa.

Onko teillä mitään shoppailureissuja tiedossa? Mitä on ostoslistalla?