Onpas hassua, kun on taas pitkästä aikaa murukin kotona. Olen tottunut parin kuukauden aikana katsomaan töllöstä ihan mitä huvittaa ja nukkumaan sängyssä leveässä x-asennossa ja nyt pitäisi taas alkaa ottaa toistakin huomioon. Pienoinen kulttuurishokki siis menossa. :)

Hyvä ystäväni muisti minun viettävän maanantaisin vapaapäivää ja soitti aamupäivällä ja ehdotteli kahvitteluhetkeä kaupungilla. Olikin tosi kiva nähdä häntä ja hänen hurjasti kasvanutta vauvaansa. Vaavi on vain pari kuukautta Himpulaa nuorempi, joten meillä riitti paljon jutustelua lapsukaisten taidoista ja tavoista. Hassua kun minäkin juttelen ihmisille Himpulasta niin innokkaasti kuin se olisi omani ja esittelen kuvia kaikille jotka vaan jaksavat katsoa. :D Mutta se nyt vaan on niiiin ihana.

Sain tänään pikkupokkarini huollosta ja onnekseni optiikan korjaus oli mennyt takuuseen. Ehdin myöskin pelätä, että huolto kestää viikkotolkulla, eikä kamera ehtisi mukaan ensi viikon reissulle, mutta yllätys oli iloinen, kun sen saattoi noutaa jo tänään. Viikon päästä tiistaina on tosiaan lähtö  Tukholmaan reissulle, joka olisi vallan kamalaa tehdä ilman kameraa. Jotkut teistä ovatkin jo voineet lukea matkasta Sallan, Mintun tai Honey Junkien blogeista, muut osallistujat eivät ole tainneet siitä vielä hiiskua. Matkalle on siis lähdössä lisäkseni seitsemän muuta muotibloggaajaa + tietenkin Tukholmasta jo löytyvä Minttu. Luvassa on shoppailua (surprise!) ja tutustumista muutamiin muotisuunnittelijoihin ja mallistoihin sekä tietenkin mukavaa yhdessä oloa saman henkisten ihmisten kanssa. Läjä muijia intoilemassa kengistä ja käsilaukuista kolmen päivän ajan, siitä ei voi tulla muuta kuin hauskaa :D Siinä tuleekin kätevästi viikon loma töistä, kun reissulta palattua onvielä pyhäinspäivä ja sitten sunnuntai ja maanantai vielä vapaata. Eli ihana irrottautuminen arjesta luvassa. Kun nyt vaan pysyisin nahoissani vielä ensi viikon ja jaksaisin keskittyä töihin. Reissusta ja sen annista tulette varmasti kuulemaan lisää tulevien viikkojen aikana. Jo ennen reissua pitää varmaan postat mm. aiheesta pakkaaminen. Kauhea paine "kisapuvuston" kokoamisen suhteen. Eihän tuollaisella matkalla kärsi näyttää ihan dorkalta kun mukana on toinen toistaan tyylikkäämpiä mimmejä. :)

Ja sitten tämän päivän pukeutumiseen. Tuli oikein reviteltyä kaupungille lähtiessä ja jätettyä mustat tunikat kaappiin. Ja muru onnistui kuvaamaan minut jotenkin normaalia pidemmäksi ja kapeammaksi.. Kumpa voisi aina katsella itseään tuollaisesta kuvakulmasta. :D

1999279.jpg





    * mustat farkkulegginssit/Pieces
    * violetti toppi/Ellos
    * neuletakki/Esprit
    * saappaat/Bianco
    * kaulakoru/Lindex

Nyt pitää soittaa mun mammalle, koska ne on lähdössä isän kanssa risteilylle ja se haluaa tietää mun kosmetiikkatoivelistan. Siis joo, olen lähdössä reissuun itsekin, mutta mammalla ja mulla on sellanen meikkisponssaus sopimus, että koska se on opettanut mulle melko kalliin maun kosmetiikan suhteen, niin se aina tilaisuuden tullen sitten kustantaa mulle välttämättömimpiä meikkihankintoja. Tämä tarkoittaa sitä, että mamma hankkii reissuiltaan mulle aina jo varastoon uuden ripsivärin, valokynän, meikkipuuterin, kosteusvoiteen ja joitakin muita tärkeitä tuotteita. Tällä kertaa tilaukseen menevät tuotteet menevätkin varmaan sopivasti syntymäpäivälahjanimikkeen alla, sillä synttäreihini on enää reilu kuukausi. Toivelistani on onneksi melko lyhyt, sillä en koe tarvitsevani tällä hetkellä varastooni muuta kuin YSL:n valokynän ja Diorin ripsarin. Nyt siis esittämään nuo toiveet mamille!!