Matka on omalta osaltani jo alkanut, sillä huristelin tänne Tampereelle siskon luokse yöksi. Tänään piti vielä käydä muutama tunti töissä hoitamassa hommat sellaiseen kuntoon, että voi hyvillä mielin olla viikon poissa. Tämä reissu yhdistettynä pyhäinpäivään ja ensi maanantaina olevaan normaalin vapaapäivääni loihtivat minulle todellakin kokonaisen viikon loman tähän keskelle ankeinta ja pimeintä syksyä. Tuli todella tarpeeseen kaiken stressin ja hammasten kiristyksen keskellä. 

Pakkaushommat meni iltapäivällä töiden jälkeen sellaiseksi kiireiseksi hamstraamiseksi ja saatoinkin urakan loppuun vasta siskoni avustuksella. Eli haalin kotoa mukaan kasan vaatteita, joista sitten karsittiin lopullinen reissuvarustus yhteispelillä. Tuo alla oleva kasa mulla suurin piirtein eksyi kotona kasseihin ja siitä sitten pudoteltiin muovikassillinen turhuuksia pois, jotta pääsin yhden laukun + käsilaukun tavoitteeseeni. Pyrin kuitenkin jo pakkaamisen ensimmäisessäkin vaiheessa muistamaan oman sääntöni selkeästä värimaailmasta, eli kaiken on sovittava kaiken kanssa väreiltään. Punaiset korkkarit eivät siis päässeet mukaan mustaa ja violetin sävyjä tursuilevaan kassiini, vaikka ne olisivatkin olleet niin mukava väripilkku lukuisten mustien mekkojeni kanssa.


2017519.jpg

Lopujen lopuksi matkalaukkuun eksyi jota kuinkin seuraavanlaiset kamppeet

  • kiiltolegginssit (mä en tiedä että miksi niitä kuuluisi sanoa, wet look-, "lateksi"-, "nahka"- legginssit  kuulostaa kaikkii väärältä. Julistan tästä lähtien kaikki kyseisen kategorian pöksyt kiilltoleggareiksi!) ja mustat farkkulegginssit
  • mustat ja violetit paksut sukkikset ja mustat ohuet sukkikset
  • äidin tekemä neule-ihanuus
  • espritin ohut neuletakki
  • musta basic trikoomekko, raidallinen trikoomekko, musta neulemekko
  • seepra kietaisupaita
  • musta paljettitunika
  • violetti pitkä perustoppi ja musta toppi paljettikoristuksilla
  • yöpuku, alusvaatteet, bikinit
  • pari huivia, leveä musta vyö, pussillinen koruja
  • harmaat nahkasappaat, Miss Sixtyn peep toe korkkarit ja viime postauksessa nähdyt Biancon gladiaattori kiilakorot
  • turbaani ja paljettibaskeri
  • violetti clutch ja niitticlutch + yksi ylim. kassi paluumatkan toivottavasti lisääntynyttä vaatemäärää varten
Toki tuossakin määrässä on ehkä jokunen musta mekko liikaa, mutta pitää jättää hieman tilaa fiiliksellekin. Ja toki moni mukaan lähtenyt vaate jää todennäköisesti käyttämättä, kun uudet hankinnat hinkuvat päälle, mutta koska pelkään, että mitä vähemmän pakkaisin mukaan, sitä vähemmän löytäisin ostettavaa. Eli ylimääräiset vaatteet ovat vain sen varmistelua, että mahdollisimman paljon ihania löytöjä sattuisi eteen. Loisto logiikka eikö totta? :D

Mukaan lähtevät vaattet valkattiin siskon kanssa kuitenkin mielestäni melko järkevästi. Shoppailuun ja kaupungin kiertelyyn rentoa ja helposti riisuttavaa eli legginssejä ja trikoomekkoja ja tunikoita. Illallistouhuihin paljettitunika ja neule pikkumusta. Mahdolliseen baareiluun seeprapaita ja farkkulegginssit jne.. Kotiinpaluupäivälle jotain todella löysää ja mukavaa ja vielä turbaani peittämään huonoa tukkapäivää, koska sellainen on edessä ihan varmasti väsyneenä laivasta kömpiessä. Olen pakannut mukaan ainoastaan niitä lempparivaatteitani, joita olen muutenkin käyttänyt viime viikkoina. Kaikki kaapin perältä tongittu on täysin turhaa matkalaukun täytettä, sillä parhaat matkavaatteet löytyvät yleenä pyykkikorista. Juuri siitä syystä minunkin musta JC:n trikoomekkoni roikkuu tuossa ovella kuivumassa, sillä vetäisin sen mukaan suoraan pyykkinarulta. Eli ennen kuin mitään on shoppailtu, on minulta turha odottaa mitään uusia ja mielenkiintoisia asuja esiteltäväksi. Mukana on kaikkea viime aikoina moneen kertaan nähtyä, eli juuri täydellinen varustus muutaman päivän matkalle.

Vaatteiden lisäksi mukaan tarttui tietenkin myös melkoinen kasa muuta tilpehööriä erinäisissä pussukoissa.


2017517.jpg


Hello Kitty boksi sisältää meikit, Marimekko puolestaan on syönyt sisäänsä pesuaineet sun muut ja iso Longchamp kätkee nieluunsa sekalaista settiä kuten kameran piuhan ja laturin, puhelimen laturin, lääkkeitä, rakkolaastareita ja kurkkupastilleja. Musta pikku Longchamp kuljettaa koruja ja punainen pienokainen sisältää käsilaukkuun menevät meikit. 

Ja kaiken tuon lisäksi matkaan lähtee vielä rakas Macbook, vaikka yritänkin kaikin tavoin välttää kaikkea mikä voisi muistuttaa minua töistä.  Meille on laivassa varattu oma lounge, jossa on nettiyhteys ja hotellista löytyy tietenkin wlan, eli postauksia todennäköisesti luvassa myös reissun päältä.

Ehdin muuten jo tänään shoppailemaan yhden vaatteen. Menin hakemaan Lindexistä pieniä matkapulloja pesuaineitani varten ja mitäs siellä osui silmään.. "-25% kaikista housuista"-kyltin vieressä olevat kivat 20€ farkut, joissa siistit vetoketjuin somistetut taskut. Kaikki kotona olevat farkkuni tuntuvat puristavilta ja pieniltä (eivät ainoastaan tunnu, vaan myös ovat sitä), joten 14,95 todella ihanasti istuneista mukavan tummista perusmallisista farkuista oli todella vähän. Kokolappu ostamissani housuissani kauhistutti kyllä siinä määrin, että ajattelin liimata sen jääkaapin oveen muistutukseksi ja motivaattoriksi, jotta suunta saataisiin muuttumaan. Mutta joka tapauksessa kivat farkut ovat, ja tuntuvat hyvältä päällä. Jos sitä taas pääsisi välillä farmareidenkin makuun ainaisten legginssien sijaan. Pistän niistä kuvaa sitten reissun jälkeen, jolloin on varmaan jotain muutakin ostoksia esiteltävänä.

Hieman kyllä jännittää kaikkien niiden tyttöjen tapaaminen, en nimittäin ole nähnyt aiemmin ketään muuta kuin Nelliinan. Mutta blogiensa perusteella uskoisin, että matkassa on ainakin muutama sellainen henkilö, jonka kanssa saatan viihtyäkin. Ja ainakin muutaman viikon takaisen Nelliinan ja minun tapaamisen perusteella voisin kuvitella, että automatkaa ei tule leimaamaan ainakaan vaivaannuttava hiljaisuus. :D


Millaisella laukulla sinä matkusta muutaman päivän reissuilla? Pelkkä iso käsilaukku? Lentolaukku? Iso matkalaukku? Tuhat eri nyyttiä ja nyssykkää? 60 l rinkka? Oletko se, joka ei saa itse kannettua matkatavaroitaan, vai se ainainen ihmetyksen aihe vähäisen tavaramääränsä vuoksi?