Tänään mä pääsin ne ihanaiset eBay-löytöni sitten noutamaan postista, ja niinhän siinä kävi, että nilkkurit on ihan täydelliset. Onneksi illalla tarjoutui tilaisuus päästä ulkoiluttamaan uutukaisia, kun piipahdin muutaman tyttökaverin kanssa Amarillossa syömässä ja sen jälkeen toisessa kuppilassa pelailemassa Aliasta. Hieman kyllä tuo mokkanahka materiaalina arveluttaa ja olenkin tähän asti vältellyt sitä melko tarkasti. Tosin muistan ala-asteella omistaneeni tummanvihreät mokkaiset talvikengät punaisilla nauhoilla, ja olleeni niistä hyvin ylpeä, kun olivat niin erilaiset kuin toisilla. Kovin monia mokkakenkiä en muista noiden vihreiden ylpeydenaiheiden ja näiden Bronxien väliin kuitenkaan mahtuneen. Mutta täytynee kai vaan suojata ja koittaa vältellä pahoja rapakoita ja kivikoita, sattuu nimittäin olemaan myös nuo korot päällystetty samalla ihanan aralla materiaalilla. Hieman ainaista kenkien pilaamis-ahdistusta lievittää se, että näitä ei ollut hinnalla todellakaan pilattu, 23 € postikuluineen. Eli LÖYTÖ!

Sitten pidemmittä löpinöittä kehiin päivän asua, ja tällä kertaa ilman naamataulua. Nassu näytti mielestäni ihan kivalta noin niin kuin peilistä katsottuna, mutta jotenkin se minun häikäisevä kauneuteni ei mitenkään välittynyt tuonne digikameran kennolle saakka. Kumma juttu. Leukoja oli kaikissa kuvissa normaalin kahden sijasta ehkä kuusi ja ilmekin oli kuin lobotomiapotilaiden päiväkerhon ryhmäkuvasta. Eli siksi tuollaista surrealismia siinä kohdalla, missä normaalisti nousee hartioiden välistä nuppi.

1915542.jpg

  • farkkulegginssit/Pieces
  • t-paita/eilinen löytö Benettonin ale-tangosta, kiitokset maksajalle, eli mammalle
  • neuletakki/Esprit
  • nahkatakki/eBay-hankinta (tämä on nyt vähän harkinnasa, että lähteekö myyntiin, kun on vähän turhan nihkeän kokoinen, vai pitäisinkö tällaisena rimpsa-rotsina Mitäs ootte mieltä?)
  • kengät/Bronx, eBay
  • kaulakoru/vasemmalla löytö Nizzan antiikkitorilta,(pitänee esitellä joskus lähemmin, kun se on niin söpö) ja vasemmalla Pieces
  • niitticlutch/Glitter
Eli töissä viuhuin neuletakki päällä ja illalla ulos mennessä tempaisin kokeiluun ton rotsin. Jalassa oli päivällä viime postauksessa esitellyt kolmen euron kirppis-nilkkurit, mutta ne ei ehtineet kuvaan saakka, kun heti kotiin päästyäni niin innolla kiskoin uudet tulokkaat kinttuihini. Näin mulla menee tämä pukeutuminen melko usein, että hiihdän aamusta iltaan saakka samoissa kamppeissa ja päivitän työvaatteet iltamenoihin passelimmiksi vain vaihtamalla kengät, laukun ja korut. Ei jaksa pohtia pukeutymista kahdesti päivässä. Ja aina ei jaksa edes sitä yhtä kertaa..

Tänään ei valitettavasti pysty rustaamaan mitään tän pidemmästi. Muru otti Tornioon työkeikalle mukaansa meidän koti-läppärin ja mokkulan. Mulla on nyt mun työ-Macbook sitten mukana täällä kotona ja käytän Porin kaupungin ilmaista wlan-verkkoa. Asia on muuten ihan ok, mutta on aina hyvin tarkkaa, että missä kohdassa kämppää se toimii. Aamulla tarkastin blogilistan pidellen konetta aina ylhäällä sen aikaa, että se latasi sivun ja laskin vehkeen sitten syliini lukeakseni sen. Sitten taas läppäri suorille käsille ylös lataamaan seuraavan haluamani sivun jne. Tuli tehtyä samalla hyvä aamujumppa. :D Nyt löysin tästä sängyn jalkopäästä paikan, jossa signaali on melko hyvä, mutta sökönä oleva selkäni ei kestä enää minuuttiakaan tätä vatsallaan oloa. Eli täytyy sanoa näkemiin ja kääntää pää tuonne tyynyyn.

Miltäs mun uudet kaunottaret vaikuttaa?