Aaa! Mä niin rakastan tätä uutta tukkaa! Tai oikeastaan tää on vaan paluuta johonkin vanhaan. Ihanaa olla taas oikeasti lyhytkarvainen yksilö. Kun vaan raskis sit oikeasti käydä siistimässä tätä aina riittävän usein. Mut jotenkin se 25-30 €, jonka se leikkaus aina kustantaa, tuntuu vähän suolaiselta kolmen viikon välein maksettavaksi. Ja sen kolmen viikon huoltovälin tää vaatis, jos ei haluis hetkeksikään sellasta ylikasvanutta fiilistä. Mut nyt on sit sellanen just mun tukanlaittoaktiivisuudelle sopiva leikkaus, eli todella laiskan tytön tukka. Lauantainakin tukan laittamiseen taisi mennä 15 s. Tai no, olin mä ensin sen föönannut kuivaksi, mutta sekin operaatio tais ottaa alle minuutin. Eli toiveita on, että edes muutaman viikon mä nyt selviäisin ilman mun iänikuista turbaaniani.

1853332.jpg

Vaatteet lauantain tyttöilybaarireissulla oli tasan samat kuin viikon takaisella ulkoilukeikalla, joten ei niistä sen enempää. Toi seeprapaita pääsi pitkän hiljaiselon jälkeen suoraan kaapin uumenista suosikkien listalle. Meikki oli taas tollasta perussettiä, eli pohjat, aurinkopuuteri, jotain hohdetta, silmissä kasa jotain violettia, rajaukset Diorlinerilla, ripsarit päälle ja huuliin ripaus jotain ekana käteen sattunutta huulikiiltoa.

Tollanen siitä frisyyristä sit tuli. Ja thank God, että luovuin siitä tummanruskeasta ajatuksesta ja länttäsin rohkeasti mustaa kutreihini. Tollanen lyhyt malli olis niiiin tylsis sellasena "luonnollisena ruskeana". Miten jaksoinkin sellasta väriä taas niin pitkään katsella?Tää musta tuntuu siltä kuin olis kotiin tullut. Kiitän kovasti isääni ja äitiäni, että minua hankkiessaan tilasivat mustat kulmakarvat (ja säärikarvat! :( ), sillä ne kummasti helpottaa ton mustan tukkavärin käyttöä. Mikskähän se muuten on niin, et kaikki mun karvat hiusrajan alapuolella on mustia, mukaan lukien viikset, mut sit itse hiukset on lähestulkoon perus maantiet? Just niin mun tuuria! Mut onneks on noi Lorealit ja schwarzkopfit sun muut kaverit.

Kun nyt päästiin tohon karvoitukseen, niin jatketaan samalla aiheella. Mulla on tosiaan sellaset kevyet haivenet tossa ylähuulella, mut mä en ole koskaan antanut niiden häiritä. Oon aina luottanut, että ne näkyy vasta niin läheltä katsottuna, että se tyyppi, joka näköetäisyydelle pääsee, ei todellakaan niistä välitä, vaan mielessä on jotain ihan muuta. No, sit mä menin muutama vuosi sitten kosmetologille kasvohoitoon ja se mamma sanoi ihan ekana, ennen kuin oli keskusteltu mitään koko muusta hoidosta, että "haluat varmaan, että vahataan nuo viikset?". No minä sit hämmennyin suorasukaisuudesta sen verran, et änkytin vastaukseksi kohtuullisen epävarman joon ja niinhän se tempaisi juurinen irti jokaisen haivenen. Ja mitä sain tilalle? Pari viikkoa pahalta näyttäneen punaisen näppyläkasan, joka loisti varmasti kilometrejä pidemmälle kuin edes Itä-Saksalaisten kuulnatyöntäjä naisten viikset koskaan. Eli joskus vaan kannattaa tyytyä siihen mitä on luoja suonut, eikä yrittää tapella vastaan. Seuraavalla kerralla osasinkin sitten kieltäytyä kyseisestä toimenpiteestä enemmän kuin napakasti. Ja nyt sentään kaikki naamani karvat ovat kauniisti samaa sävyä!

Ja sit vielä muista karvoista.. Onko kellään mitään oikeasti toimivia ehdotuksia kotikäyttöisistä aineista, jotka todella tepsisi tuohon ns. puskaan, eli korrektisti ilmaistuna bikinialueen karvoitukseen? Mun reilun vuoden takainen avoleikkaus nääs jätti jälkeensä sellaisen kivan yli10 cm smileyn tonne hyvin hyvin alas ja se kyseinen arpi ja sitä ympäröivä osittain tunnoton alue hieman vastustelee höylän käyttöä. Tuntuu enemmän kuin karmivalta, voin kertoa. (pahoittelen, jos tässä tulee nyt liian yksityiskohtasta informaatioo mun privaateista osistani). Eli joku sellanen kemiallisesti kasvuston tuhoava aine olis kova sana. Veetit on kokeiltu, ei tehoa! Mä en muuten ikinä ole pässyt siitä karmeasta mielikuvasta jonka sain päähäni, kun pornotähti Rakel Liekki joskus vuosia sitten kertoi nyppivänsä pinseteillä koko navan alusensa. "muutama tunti siihen aina menee, mut pysyy kyllä siistinä tosi kauan!" Kertokaa nyt joku vielä hiukan ilkeämpi tapa kiduttaa itseään kuin nyppiä yksitellen koko genitaalialueen karvoitus! En just nyt itse keksi.

Eli.. otetaan vastaan sekä mielipiteitä uudesta päästä, että varteen otettavia puutarhan hoito vinkkejä!