Hahaa! Tänään näette kuvissa jopa pienen palan luontoa! Ajeltiin murun kanssa toissa iltana tänne Kainuuseen moikkaamaan mun perhettä, kun mulla on ruhtinaallinen viikon kesäloma. Mulla oli niin toiveissa, että olisin päässyt kotipaikkuntani ihanalle hiekkarannalle makoilemaan, mutta lämpötilan ollessa samaa luokkaa kuin Porissa kevättalvella (+7 - 11 C) on bikinit saanut kyllä unohtaa ja ulkona on liikuskeltu nahkarotsissa. Eilen käytiin leffassa katsomassa Angelina Jolien ja James McAvoyn tähdittämä toimintapläjäys Wanted ja tänään illastettiin ravintolassa vanhempieni ja maanantaina komeat 88v täyttävän mummini kanssa. Huomenna puolestaan on ohjelmassa toisen kummipoikani, 4 kk ikäisen 'Viken' luona vierailu.

Kun pakkasin maanantaina laukkuani, heittelin sinne summanmutikassa komean kasan mustia vaatteita. Legginssejä, tunikoita, neuletakkeja, ballerinat ja t-paitoja. Ainoa väripilkku taisi ola yksi kirkkaanpunainen perustoppi, mutta punainen ei ole viime aikoina oikein ollut suosiossani. Koen kirkkaanpunaisen jotenkin talviväriksi. Eilen olikin sitten pakko sortua paikallisessa vaatekaupassa 6,5 € maksaneesen pinkkiin toppiin, kun piti saada edes pieni kesäinen väriripaus lomagarderoobiin. Kaikki värikkäät toppini olivat nimittäin kotona pyykkikorin kidassa, joten niistä ei ollut mukaan lähtijöiksi. Mustalla täytetty matkalaukku on toki sisällöltään käytännöllinen ja vaatekappaleiden yhdistely on äärimmäisen helppoa, mutta hieman tuntuu synkältä. Luulen kyllä, että näillä harmailla sadekeleillä on selkeä vaikutus pukeutumiseeni. Olen huomattavasti innokkaampi pukeutumaan väreihin auringon paistaessa. Eikös ole hölmöä? Just nythän sellainen väriterapia voisi olla paikallaan.

1717588.jpg

Tänään oli päällä kuvissa nähtävä synkeä ja niin moneen kertaan nähdyn oloinen kokonaisuus:

  • legginssit/Lindex
  • t-paita-tunika-whatever taskuilla/Sokos (alusvaate/uimapuku-osastolta. Varmaan tarkoitettu rantamekoksi tms..)
  • pinkki toppi/Vero Moda
  • neuletakki/Esprit
  • nahkatakki/Ellos
  • ballerinat/H&M
  • huivi/H&M

1717585.jpg

Olen viime aikoina saanut oikein erityisen paljon, erityisen mukavaa palautetta. Hymy nousee vääjäämättä huulille oikeastaan joka kerta kun avaan kommenttiboksin. On kiva huomata, että löytyy lukijoita, joiden mielestä tällainen XL-mimmikin voi olla innostava pukeutuja. Kiitokset kaikesta ihanasta kannustuksesta teille kaikille! Mä en ehkä ole mikään supermuodikas, mutta blogin nimen mukaan olenkin metsästämässä omaa tyyliäni. Sellaista punaista lankaa vaatekaappiini, jonka avulla tuntisin itseni tilanteessa kuin tilanteessa omaksi itsekseni ja vieläpä upeaksi sellaiseksi.  Oli myös todella hienoa lukea edellisen postauksen kommenteista, että lähes kaikki vastaajat keksivät ulkonäöstään useitakin hyviä asioita. Koitetaan nyt pitää ne hyvät jutut mielessä ihan joka päivä, eikä pelkästään silloin kun joku kysyy. Jooko?

Positiivista palautetta on tullut myös muilta bloggareilta tulleiden tunnustusten muodossa.

1717740.jpg

 Tällaisella pakinnolla minua ovat muistaneet ainakin Johanna, Idhren ja Katjuska. 

Kiitos ja kumarrus tästä tytöille!

Here are the rules:
Säännöt:

1. The winner can put the logo on his/her blog./ Voittaja voi laittaa logon blogiinsa.

2. Link the person you received your award from./ Linkitä siihen blogiin, josta palkinnon sait.

3. Nominate at least 7 other blogs./ Nimeä vähintään 7 muuta blogia palkinnon saajiksi.

4. Put links of those blogs on yours./ Laita noiden blogien linkit sivullesi.

5. Leave a message on the blogs of the boys/girls you've nominated./ Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi

Merkki on kiertänyt jo niin monessa lukemassani blogissa, että on vaikea keksiä enää ketään uusia, jotka eivät "upeudestaan" olisi jo joltain kuulleet. Siispä en anna merkkiä seitsemälle, vaan ainoastaan kahdelle seuraavalle blogille:

Loman kuluessa on tulossa ainakin postausta uusista ale-löydöistä (kyllä, olen sortunut vielä lisää!) sekä vastaus MouMoulta saamaani vaatekaapin luurangot-haasteeseen. Myös juttu upeista kurvikkaista naisista on suunnitteilla. Katsotaan mihin kaikkeen loma-energiani riittää! (Uutisissa olleen jutun mukaan ihminen tarvitsisi minimissään neljän viikon loman tunteakseen itsensä jälleen levänneeksi ja energiseksi.. ei siis taida tämä viikko vielä kauhean pitkälle kantaa..)