..ja siksi käytän turbaania. Vai olisiko todennäköisempi syy se, että en ole saanut raahattua takalistoani kampaajalle, joten karvakasan peittäminen on ainoa järkevä teko?

Lauantaina tarttui Tampereen HenkkaMaukasta tarttui mukaan kuudella eurolla musta turbaaniviritys, joka on helpompi kirkaista päähän kuin viime kesänä Glitteristä hankkimani puolet kalliimpi versio. Glitterin päähine on päältä ihmeellisesti auki, joten se on tarkasti aseteltava, jottei tukka pilkistä rakosista. Tämä h&m versio on aukoton myssy, joten siksi helpompi käyttää. Näyttää kylläkin hieman vanhojen leidien suihku/uimalakilta, mutta who cares! En välitä myöskään siitä, että viime kesänä jotkut kommentoijat valistivat minua siitä, että huvi/turbaani-look sopii ainoastaan kauniskasvoisille ihmisille, joihin minä siis kommenttien mukaan en kuulu. Itse nimittäin pidän tästä lookista oikein paljon ja olen sitä mieltä, että nassuni on just hyvän mallinen tällaista päähinettä varten. Jos tahtoisin peitellä naamaani, niin ostaisin vappunaamarin!

Eli tämän näköisenä olen pari päivä sitten liikuskellut. Mikä on tuomio tänä kesänä?

1609516.jpg

Eilen piipahdettiin kultsin kanssa syömässä herkulliset riistapastat Ravintola Sahan terassilla. Lämpimää ja rentoon päivään valikoitui päälle seuraavanlaiset kamppeet: (kuva otettu kamerakännykällä, siitä johtuu heikko laatu)

1609386.jpg

  • housut, pusero, turbaani, korvikset ja laukku/H&M  (laukku kylläkin löysi tiensä minulle vasta second hand putiikki Kaunottaren ja Kulkurin kautta)
  • kiinantossut/Fida
  • aurinkolasit/samat vanhat Versacet kuin aina. Näillä mennään jo kolmatta kesää.

Tänään puolestaan oli vuorossa lounas ystävättäreni kanssa ja jatkoin samantyyppisellä, eilen hyväksi havaitulla linjalla vaatteiden suhteen. Paljettisandaalien olemassaolon muistin vilkaistuani eilen tammikuussa tekemääni kenkäpostausta. Olen nimittäin huomannut, että on helpompaa tarkastella omaa kenkäkokoelmaansa täältä blogista kuin alkaa penkoa kaappeja yrittäessän miettiä sopivia kenkiä johonkin asuun. Pitäisi vaan päivittää kokoelman kuvaus ajantasaiseksi, sillä tammikuun jälkeen uusia pareja on tainnut ilmestyä ainakin kymmenkunta..

1609469.jpg

  • housut ja turbaani/edelleen H&M
  • toppi/Vila
  • paljettisandaalit/kirpparilta
  • kaulakoru/H&M
  • muut korut/mistälie

Postiluukusta tipahti tänään iloksei pakettikortti, joka ilmoitti mamman Italiasta lähettäneen ylläriboksin saapuneen. Kipaisin heti niiltä sijoiltani sen noutamaan ja sisältö oli seuraavanlainen:

1609659.jpg

  • raidallinen Hello Kitty meikkipussi kuului osastoon yllätys ja kuinka ihana sellainen se olikaan! Samettinen pintamateriaali, pitsikoristeet ja rouheat raidat voittivat minut heti puolelleen. Sisäpuolella on mukavia pikku taskuja ja lokeroita, jotta meikit pysyvät paremmin järjestyksessä. Voi suloisuus!
  • Diorin Diorliner silmänrajaustussia osasinkin jo odottaa, koska äiti mainitsi sen lentokentältä ostaneensa.
  • YSL:n valokynä taas on Italian reissujen vakio-ostos. Lentokentältä hankittu tuplapakkaus menee aina mammalle ja mulle puoliksi
  • testasin kotona käydessäni mamman samettisen tuntuista Chanelin Hydramax sävyttävää päivävoidetta ja rakastuin. Tämän mamma oli luvannut minulle ensimmäisenä välietappipalkintona painon pudotuksessa. Nyt on kyllä tullut muutama sata grammaa takaisin eli en ole siinä painossa, joka oikeuttaisi tuohon Chanelin purtiloon. En siis anna itselleni lupaa käyttää sitä ennen kuin paino lähtee uudelleen laskusuuntaan. Eli purkki kaappiin piiloon ja lenkille!

Paketissa oli myös yksi pusero, jonka hihat kuitenkin taitavat olla itselleni niin tiukat, että menee suosiolla kiertoon. Viime viikolla puolestaan saapui yksi kirjelähetys, joka sisälsi kauniit mustat pitsiliivit ja alushousut. Mamma oli onnistunut ostamaan minulle oikean kokoiset liivit sovittamalla niitä itselleen ja valitsemalla sellaiset, joiden ympärysmitta oli hänelle sopiva ja kuppi hieman liian suuri. Loistavaa toimintaa mamma! Puheluiden sisällöstä päätelleen äiti on ratsannut jo melkoisen monta putiikkia ja laukannut läpi useat markkinat, joten tuliaisia lienee luvassa lisää parin viikon kuluttua, kun hän palaa Suomeen. Ihan kuin joulu keskellä kesää! :)

Jos jotakuta muuten ihmetytti tämä reilun viikon mittainen hiljaisuuteni, niin se johtui työ- ja koulukuvioista. Olin nimittäin koko viime viikon Tampereella. Maanantaista keskiviikkoon oli ympäripyöreitä päiviä koulun penkillä, torstaina pidin vapaata ylityötuntieni ansiosta ja perjantain ja lauantain olin töissä. Vaikka muutamana iltana olisi aikaa ollutkin, niin en oikein osaa keskittyä bloggaamiseen muualla kuin kotona. Mutta vapaa-aikana tuli shoppailtua ihan kiitettävästi, joten uusia lumppuja riittää kyllä esiteltäväksi! Eli postausta tulossa ostosten esittelyn muodossa sekä 'oma vaatekaappini'-osioon, että 'kummitäti stailaa'-otsikon alle. En nimittäin malttanut olla tuhlaamatta hieman myös Himpulan vaatteisiin. Se pikku-mies on vaan yksinkertaisesti ihaninta maailmassa. :)