Oli vaan ihan pakko koota tänne muutama upean näköinen kenkäpari, jotka kaikki ovat saatavilla samasta eBay-storesta kuin lauantaina esittelemäni lakeeri-gladiaattorit. Kyseessä on siis UrbanOriginal-niminen eBayssä tuotteitaan kaupitteleva pulju ja kenkienBuy It Now- hinnat vaihtelevat 13-25 $ (n. 8-16 €) välillä. Postikuluja yhdelle kenkäparille puolestaan kertyy 29 $ (18,50 €) ja kahden parin paketin toimituskulut ovat yhteensä 40 $ (25 €).

1688158.jpg

Maksu hoituu kätevimmin ja turvallisimmin Paypalin kautta. Itse käytän Paypal-palvelua luottokortillani, mutta olen ymmärtänyt, että maksaminen onnistuu myös siirtämällä rahaa omalle paypal-tililleen. Eli luottokortin omaaminen ei olisi pakollista. Varmaksi en mene asiaa vannomaan, kun ei ole tarvinnut itse ottaa kyseisestä asiasta selviää. Mutta PayPalin-sivuilta asia varmasti selviää niille ketä se kiinnostaa.

1688149.jpg

Nuo oikean alareunan korkkarit sopisivat väriltään täydellisesti Glitteristä hankkimaani niitticlutchiin!

Koska tuotteet tulevat EU:n ulkpuolelta, on ostajan varauduttava tullimaksuihin ja arvonlisävero. Tullitariffi on kenkien ja vaatteiden kohdalla 12% (tai 12,2%, tullin sivuilla on kaksi eri lukua) ja se lasketaan tuotteen hinnan ja postituskulujen yhteenlasketusta summasta.

 

1688156.jpg

 

1688152.jpg