Alla olevasta kuvasta aika selkeästi selviää minkä tyyppiset saappaat kaipaisin jalkojani verhoamaan talveksi. Matalat ja pitkät. Mieluiten mustat, mutta tummat ruskeatkin kävisi. Mulla on kaappi täynnä ohutkorkoisia melko korkeita saappaita, joilla on aika epämukavaa liukastella jäisillä kaduilla varpaiden palellessa ohuiden pohjien vuoksi. Olisikin siis mukava vaihteeksi omistaa yhdet oikein kunnon nahkasaappat, jotka saisi olla sen kokoiset, että vetävät myös villasukan. Ja pohjat sellaiset, ettei tarvitse joka mutkassa pelätä pyrstölleen tupsahtamista. Muita toiveita olisi vielä, että menisivät sekä housujen, että hameiden kanssa, eivätkä maksaisi ihan maltaita. Mahdoton yhtälö, eikö vain?

Alla nyt joka tapauksessa muutamia netin syövereistä bongaamiani ihanuuksia hinnasta välittämättä. Näköjään nuo solkihommat ovat mieleeni.

1037879.jpg

Elloksen ja Biancon saappaita lukuunottamatta kaikki muut from Nordstrom.

  • Ehdottomat lempparit näistä ovat Biancon saappat. Niissä olisi ulkonäön puolesta lähes tulkoon kaikki ominaisuudet kohdallaan. Sopivasti ruttuiset varret ja kivoja solkia.
  • Toiselle sijalle kiipeää Kenneth Colen saappaat, vaikka eivät ihan matalat olekaan. Jonkinmoinen korkokaan ei siis ole täysin pannassa oleva asia, mikäli se on riittävän tukeva, ja kengät ovat jokatapauksessa mukavat.
  • Kolmannesta sijasta kamppailevat Miss Sixtyt ja kalliimmat Maddenin saappaat, Maddenien viedessä niukan voiton tukevamman näköisen kantansa ansiosta. Mukavia solkiyksitysikohtia molemmissa.

Näillä vertailutuloksilla ei tietenkään ole mitään todellista funktiota, sillä en todellakaan ole näistä kengistä paria itselleni valitsemassa. Ilahduttavaa kuitenkin se, että eniten minua miellyttäneet ovat sellaiset, ettei tarvitsisi rapakon takaa tilata mikäli ne pystyisin hinnan puolesta hankkimaan. Taidan lotota ensi viikolla, ja voittoa odotellessa koluan kirpputoreja ja selaan eBayta sekä huuto.net:ia hyvien löytöjen toivossa.

Mitkä kuvan kengistä ovat sinun suosikkisi?