Minä muistaakseni joskus viime kuun alussa höpisin yrittäväni shoppialulakkoa tms.. Just joo.. ei ihan tainnu luonnistua. Keräilin tähän hieman viime aikojen ostoksia..

636433.jpg

Olen ylistänyt korallin värisiä Vagabondin Poppyjäni jo useaan kertaan nimeten ne lempi kesäkengikseni. Himoitsin noita ruskeita jo muistaakseni helmikuussa niitten ilmestyttyä kauppoihin, mutten halunnut ostaa niitä vielä talvella. Oma kokoni ehti sitten jo paikallisesta Andiamosta loppua ja niitä tilattiin lisää ja minulla oli varaus, mutta loppujen lopuksi niitä ei sitten saapunutkaan ja ehdin olla jo murheissani. Sattumalta selailin Hobby Hallin sivuja jokunen viikko sitten ja sieltä kyseistä väriä löytyi, joten pakko oli tilata. Oih ihanuuksia! Nuo kahdet Björn Borgin nahkaiset tossukat olikin sitten heräteostos (yllätys yllätys!), mutta hyvä sellainen. Olivat työpaikkani vastapäätä olevassa kenkäkaupassa 25€ korissa, enkä osannut päättää kummat otan, joten Oivariinin mainoksen kehotuksen mukaisesti, otin molemmat. Ovat superihanat jalassa, ja koska totesin päivätyössäni olevani niin paljon koneella, että en tarvitsekaan sinne varsinaisia työ/terveysjalkineita, niin olen laittanut nuo kahdet työkäyttöön. Toki pääsevät mukavuutensa ansiostan jalkaansa muutenkin, mutta etenkin töihin ovat ihan ykköset. 

 

636438.jpg

Nuo yllä olevat punaiset kaunokaiset taisin ostaa jo maaliskuussa, mutta en ole niitä aiemmin esitellyt, niin tehdään se nyt. Ovat aivan super söpöt ja hyvät jalassa ja olleet kovassa käytössä. Hintaa kaunokaisilla oli Andiamossa vain 34,90 €, joten ei voinut vastustaa, koska vaikka monet punaiset kengät omistankin niin mukavat punaiset korkokengät puuttuivat. Mutta eipä puutu enää!

636435.jpg

Ohitan H&M:lla teiniosaston (siis sen missä on super huonolaatuiset trikoorytkyt ja mm Divided-mallisto) vaatteita edes vilkuilematta, mutta viime viikolla tein poikkeuksen ja ihmetyksekseni löysin jopa ostettavaa. Yllä olevassa timanttikuvioisessa t-paidassa on syvään uurrettu takaosa ja tämän hetken suosikkivärini ruskea ja kulta. 12,90 € ohuesta trikoosta kyllä hieman puistatti, mutta paidan söpöyden takia se sai sen nyt anteeksi.

636431.jpg

Myös vasemmalla oleva pitkä ruskea v-aukkoinen neule oli sijoitettu tuolle normaalisti kaukaa kiertämälleni osastolle. Ihan ihmettelin kun löysin kyseisestä putiikista neulepaidan, jonka halusin ostaa. Lähes täyttä puuvillaa höystettynä elastaanilla. Hyvän tuntoinen päällä, ihanan pitkä ja hintaa 19,90 €. Saa vaan nähdä montako pesua se kestää... Kaula-aukko on sen verran syvä,että alla on oltava jotain. Kyseisessä kuvassa alla on vaalea beige Espritin olkaintoppi, jalassa mun supermukavat Blendin mustat stretchit, jotka ostin viime syksynä Nizzan Galleries Lafayettesta parilla kympillä. Jalassa nuo ylhäällä esitellyt björn Borgit ja kassi Benettonin. Kyseisessä asussa porhalsin arkisesti töihin.

Keskimmäisessä kuvassa olevaa mekkoa en ole ihmisten ilmoilla pitänyt kera paljaiden säärten se kun tuppaa olemaan hieman lyhyt, mutta erilaisetn housujen ja leggareiden kanssa olen sitä käyttänyt mm. töissä. Lindexin alennustangosta muistaakseni 18 €. Kultaiset napit koristeena etuosan lisäksi hihansuissa.

Oikean laidan kuvassa jälleen kerran nuo tämän hetken lempparifarkkuni eli Blendit. jalassa Poppyt, Kullanhotoinen tuubitoppi 17,95 KappAhl (sain siitä kyllä 25% alennusta jollain etukupongilla, eli maksoin 13,45€) ja tumman ruskea paljetein koristeltu bolero Blend, ostettu talvella alennusmyynnistä muistaakseni 7 eurolla. Noissa tamineissa kävin eilen muruni kanssa syömässä, kun juhlistimme avoliittomme virallistamista. Eli hän vihdoin muutti kirjansa tähän asuntoon, jossa olemme asuneet yhdessä jo jonkin aikaa. Suunnaton askel parisuhteessa siis. ;)

Näistäkin vaatteista ja kengistä on vahvasti nähtävissä mun kesäpukeutumisen perustat: ballerinoja ja käännettyjä lahkeita, niin se on ollut jo vuosia. Ruskea väri on kaapissani ihan viimeisen vuoden aikana syntynyt tuttavuus, muutamia vuosia sitten en voinut kuvitellakaan pukeutuvani ruskeaan ja kultaa kammoksuin ja nyt ne on mun lemppareita. Tukan värikin on vaalentunut mustasta ruskeaksi viimeisen vuoden aikana. Onko tämä sitä aikuistumista?