Se on hienoo, kun on jo valmiiksi nimeä, niin sitten voikin laittaa oman vaatemerkin pystyyn, suunnitella ilman itsekritiikkiä, ja jotkut jotka eivät kykene kriittiseen ajatteluun idoliaan kohtaan ostavat sitten ihan mitä tahansa. Ja media on jo valmiiksi lääpällään ja oih ja voih kun on mahtavaa kun kaikki joskus listaykköseksi myyneet, tai telkkarissa vilahtaneet, misukat "suunnittelee" vaatteita, niin enää ei tarvi yhdenkään fashionista wannaben miettiä mitä laittais päälleen, kun Gwen, Paris. SJP, Madonna, Kate ja kaikki muut antaa nimensä joillekin rytkyille, ja sit voi vaan sokeesti ostaa niitä.

Mä pyörryn katsellessani noita alla olevia kauhistuksia!

540383.jpg

Tähän kamalaan rikokseen estetiikkaa kohtaan on syyllistynyt Gwen ja hänen L.A.M.B.-merkkinsä! Noista tulee ihan välitön mielikuva 90-luvun suosituimmasta vaatteesta joka takahikiällä, Adidaksen nappiverkkarit ja etenkin kaikki halpiskopiot. Ja nuo "lahkeen" alta pilkistävät tennariosatkin on jotain varsin karmivaa. Mä en vaan ymmärrä, en yhtään, ja siksi tuomitsen. No mutta hinta on toki sentään ihan kohtuullinen noinkin upeaksi, omaperäiseksi ja myyvällä nimellä varustetuksi tuotteeksi, 220 $! Siis, kuka käyttäis tuollaisia ja minkä ihmeen kanssa?

No eipä sillä, että kyseiset jalkineet olisivat olleet ainoa kylmiä kauhun väreitä aiheuttanut tuote, johon törmäsin L.A.M.B.:in sivuja ja merkkiä myyviä nettikauppoja selatessani. Melkoisen hyistä kamaa ylipäätään. Parit korkkarit ehkä kelpuuttaisin jalkaani, ja lehdissä näkemäni laukut ovat olleet hillityn tyylikkäitä, ja lunastavat paikkansa muiden merkkilaukkujen rinnalla, mutta muuten ei ole kyllä kehumista ja ihastelemista.

Muutenkin koko L.A.M.B on käsittämätön sekoitus naisellisia mekkoja, korkkareita ja käsilaukkuja ja sitten näitä ihme Hip ja hop ja yo ja yök kuteita. En vaan tajua enkä tykkää. Onneks ei tarviikaan.

Jos tahdot kauhistella, niin L.A.M.B.-tuotteita löytyy mm. seuraavista nettikaupoista: